I Dino Rađa je smoren u život! Reči kojima je opisao kako se oseća posle poraza Hrvatske ne smemo ni da napišemo! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

kako da ne bude

I Dino Rađa je smoren u život! Reči kojima je opisao kako se oseća posle poraza Hrvatske ne smemo ni da napišemo! (FOTO)

Rekao šta misli

Objavljeno:

Dino Rađa, legenda košarke na ovim prostorima koji je čelnik Stručnog saveta HKS, bio je razočaran neuspehom reprezentacije Hrvatske na Eurobasketu.

Hrvati su pred turnir polagale velike nade u ovu generaciju, ali je ona opet razočarala i ispala u osmini finala od Rusije, rezultatom 101:78.

Predsednik HKS Stojko Vranković oglasio se posle neuspeha zajedno sa Rađom.

- Nije dobro, ali neću na brzinu da dajem komentare. Nakon nekoliko dana ćemo razgovarati i videti gde smo pogrešili i šta je sledeće. Izabrati u kojem smeru idemo. Ne želim opširnije da govorim jer za to nije vreme. Noć je prespavana, tek je 12 sati prošlo od završetka utakmice. Osećaj je loš..., rekao je Vranković. Na reč "osećaj" nadovezao se Rađa.

foto: Marina Lopičić

- K'o pored puta pop**an cvet… - kazao je Dino.

ŽELE GA U SVOM TIMU! Da li Dejan Radonjić može da ostane imun na ovaj direktan poziv? TEŠKO! (FOTO) On je sve utakmice provodio na klupi sa stručnim štabom i nije mogao da sakrije nezadovoljstvo. - Uvek su mi govorili da je teže biti na klupi, nego igrati, ali tek sad sam video koliko sam nemoćan - dodao je.

Nikad ne biste pogodili ko se gura i lakta da se slika s Bobijem, Bogdanom i Saletom! (FOTO) (VIDEO) Vranković je bio razočaran pristupom 'Kockastih' u duelu sa 'Zbornajom'. - Osećam se kao i svi. Jedna je stvar izgubiti, ali ne na način na koji smo odigrali drugo poluvreme. Šokiran sam. To je sastavni deo sporta, ali najlošiji i moramo ga prihvatiti kao činjenicu - zaključio je Vranković.

BONUS VIDEO: Zagrevanje srpskih košarkaša pred meč sa Mađarskom uz Igraj i pobedi

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.