Darija Šarića sačekao pakao u Hrvatskoj! Čak ga se i rođeni otac odrekao preko novina! (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE MU LAKO

Darija Šarića sačekao pakao u Hrvatskoj! Čak ga se i rođeni otac odrekao preko novina! (FOTO)

Dečko je u velikim problemima... Nadamo se da će sve dobro po njega da se završi, da će iz ovoga da izađe jači

Objavljeno:

Hrvatski košarkaš Dario Šarić proživljava teške trenutke pošto je označen kao jedan od krivaca za eliminaciju u osmini finala Evropskog prvenstva, a krilnog centra nije štedeo ni sopstveni otac

Predrag Šarić, legenda šibenske košarke i nekadašnji saigrač Dražena Petrovića, je bez dlake na jeziku govorio o igri svog sina na Evropskom prvenstvu.

foto: Reuters

- Osim Bojana, svi su se posle utakmice uvukli u sebe, pobegli. Neshvatljivo mi je da Dario kaže da je odigrao korektnu utakmicu, da su dali sve od sebe. Nisu, odigrali su bez energije, bez srca. Ne razumem taj izostanak samokritike kod njega - isken je bio Pregrag Šarić u razgovoru za Šibenski portal.

RAZMAŽENE DIVE: Orlovi, posle ove informacije morate da razbijete Italijane! Neka večno pamte gnev srpske sirotinje! (FOTO)

On je poručio da nije očekivao poraz od Rusije jer je izgledalo da "kockasti" dižu formu.

foto: AP

- Činilo mi se da dižemo u formi. Odigrali smo dobru utakmicu protiv Španije i jako dobro protiv Češke, koja možda nije pravo merilo, ali nam je ta utakmica probudila optimizam. Dva su ključna razloga poraza protiv Rusije. Najpre loša obrana, pogotovo na Švedu, a drugi je loša Darijeva igra. Treba biti objektivan, pogledati istini u oči i reći da je odigrao katastrofalno. On je igrač od 20 poena i desetak skokova i asistencija, ali ga nije bilo na terenu - nije štedeo sina Šarić senior.

FIBA NAS JE OPET SMRTNO UVREDILA! Organizator Eurobasketa lupio šamarčinu srpskoj košarci, ali i celom narodu! (FOTO)

I on smatra da su ovakvi porazi u ključnim utakmicama simptomatični.

- Ovo nije slučajno, to nam se dešava iz takmičenja u takmičenje. Srbi u Riju, pa Česi na prošlom EP, sada Rusi, pa još niz primera pre toga. Zašto nam se to događa odgovor bi trebalo da da neko drugi, ali ne smemo bežati od istine, od činjenica - zaključio je Predrag Šarić.

BONUS VIDEO: Himna Turske pred meč sa Španijom

(Espreso.co.rs/Šibenski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.