NEĆU VIŠE DA PRIČAM: Šarić puk'o pred novinarima, čim su mu pomenuli Srbiju! Okrenuo se i otišao!
Foto: AP

naljutio se

NEĆU VIŠE DA PRIČAM: Šarić puk'o pred novinarima, čim su mu pomenuli Srbiju! Okrenuo se i otišao!

Hrvatski košarkaš nije mogao da odgovori na neugodna pitanja naših kolega iz Hrvatske

Objavljeno: 08:38h

Raspršila se kompletna priča o hrvatskoj reprezentaciji i konačnom osvajanju medalje na Eurobasketu u trećoj četvrtini meča protiv Rusije.

Govorili su i uveravali iz njihovog tabora da je ove godine skroz drugačija priča, da je ovo neka nova generacija koja će konačno doneti odličje hrvatskoj košarci, ali to se nije videlo u meču osmine finala na parketu "Sinan Erdem" hale.

Razumljivo posle meča jedan od onih koji je bio najviše pred novinarskom paljbom jeste bio Dario Šarić, koji je i ovog puta zakazao u odlučujućoj utakmici.

foto: AP

- Očigledno nemamo taj kvalitet. Stvorila se priča da nešto možemo, očigledno ništa ne možemo i to je tako. Nijedan se igrač nije razigrao osim Bojana (Bogdanovića). On igra igra dobro, daje svoje, a niko drugi nije uhvatio formu iz prošle sezone ili iz priprema. Ukupno kao ekipa smo izgledali loše. Da se bar ovo u grupi dogodilo, ali nije. Dogodilo se ovde i idemo kući u osmini finala. Kad dođe ta nokaut faza kada se lomi mi podbacimo - rekao je vidno uznemireni Šarić.

A onda je jedno novinarsko pitanje izazvalo kod njega da potpuno "pukne". Pripadnik "sedme sile" je podsetio hrvatskog košarkaša da je isto tako i pre godinu dan protiv Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara, odigrao slabo i da je Hrvatska ispala.

foto: AP

- Čemu sad to pitanje - odgovorio je kontrapitanjem Šarić, a novinar ga je upitao "Nije uobičajeno, slažeš se".

- Nije uobičajeno, ali ja sam se borio, dao sam sve od sebe. Lopta se odbije, nekad je uhvatiš, nekad ne. Nije prvi put da mi se to dogodilo - odgovorio je Šarić i pomenuo poraz od Srbije u Riju pre godinu dana.

- To je tvoje mišljenje, ja mislim da nije tako. Mislim da sam odigrao korektnu utakmicu i to je to. Neću više da razgovaram - rekao je Šarić, okrenuo se i otišao, ostavivši još jednom u čudu hrvatske i druge novinare.

BONUS VIDEO: Mačvan posle utakmice sa Mađarskom

(Saša M. Stajić, specijalni izveštač Espresa sa Evropskog prvenstva u košarci)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.