TOTALNO RASULO MEĐU GRCIMA! Otkazi, porazi, a sada i TUČA! (FOTO)
Foto: AP

loša atmosfera!

TOTALNO RASULO MEĐU GRCIMA! Otkazi, porazi, a sada i TUČA! (FOTO)

Nešto nije kako treba u taboru Helena

Objavljeno:

Problemi u košarkaškoj reprezentaciji Grčke pred početak Eurobasketa.

ESPRESO ANALIZA: Tango smrti u zemlji čardaša! Parni valjak na turbo pogon, ali šta bi bilo da nije bilo Stojkovića?! (FOTO) (VIDEO)

Janis Adetokumbo otkazao je učešće na evropskom prvenstvu zbog povrede za koju čelni ljudi košarkaškog saveza Grčke veruju da je lažirana, reprezentacija je izgubila od Gruzije, a zatim je tek posle produžetaka savladala Italiju, dok je poslednji u nizu problema incident koji se dogodio između Papasa i Burusisa.

foto: Fonet

Kako navode lokalni mediji Janis Burusis i Nikos Papas potukli su se u hotelu tokom priprema za Eurobasket, a do sukoba je došlo u restoranu hotela u kojem je odseo nacionalni tim tokom Akropolis kupa.

foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Takođe, pojavile su se informacije o okršaju Dimitrisa Agravanisa i Kostasa Papanikolaua posle poraza od Srbije, ali su iz košarkaškog saveza Grčke reagovali na ove incidente rekavši da su igrači takmičarski nastrojeni i da je to dobro pred Eurobasket.

ESPRESO ANALIZA: Doktorska disertacija Vladana Milojevića sa naslovom "Zvezda mora da igra hrabro i napadački i nikako drugačije"! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo kako će sve ovo uticati na nastup Helena na Evropskom prvenstvu gde će igrati u grupi A sa reprezentacijama Finske, Francuske, Poljske, Slovenije i Islanda.

BONUS VIDEO: Grobari slave sa igračima Partizana plasman u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.