Runi potpuno iskren: Sramotan je način na koji smo eliminisani!
Foto: Reuters

istinu govori

Runi potpuno iskren: Sramotan je način na koji smo eliminisani!

Razočarani smo, tužni i srušeni...
Objavljeno:

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi rekao je da je poraz od Islanda (2:1) u osmini finala prvenstva Evrope sramota za njegov tim. - Sramotno je ovako ispasti sa takmičenja. Island se odlično i organizovano branio, bilo nam je teško da probijemo. Razočarani smo, tužni i srušeni... Odlično smo počeli meč, ali smo već posle prvog dela imali gol minusa. Pokušali smo da se vratimo, ali jednostavno nismo uspeli - rekao je Runi posle utakmice. Kako je ovaj čovek i dalje živ? Islandski komentator u stanju delirijuma nakon gola Sigtorsona! (VIDEO)

foto: Reuters
Upravo je napadač Mančester Junajteda doveo Englesku u vođstvo iz penala u 4. minutu, ali su Islanđani za samo 15 minuta preokrenuli preko Ragnara Sigurdsona i Kolbejna Sigtorsona i kvalifikovali se među osam najboljih selekcija Evrope. Faca Stiva Meklarena kod drugog gola Islanđana je neprocenjiva! (VIDEO) - Znali smo da preti opasnost posle njihovih auta jer imaju jak izbačaj. Nismo se dobro branili kod drugog gola. Nismo imali kvalitet da se vratimo - rekao je
foto: Reuters
Runi i dodao da žali zbog odlaska selektora Roja Hodžsona. - Mnogo mladih igrača uveo je u reprezentaciju i pred nama je svetla budućnost. Nažalost, uspeh nije postignut na ovom turniru - zaključio je Runi. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.