Velšani ispisali istoriju, Švajcarci bolji u bratskom derbiju, Englezi ispustili pobedu na kraju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

KAKVI MEČEVI!

Velšani ispisali istoriju, Švajcarci bolji u bratskom derbiju, Englezi ispustili pobedu na kraju! (FOTO) (VIDEO)

Sve informacije vezane za 2. dan Evropskog prvenstva mogli ste tokom čitavog dana da pratite uz naš portal
Objavljeno: 23:08h

U petak uveče otvoreno je Evropsko prvenstvo u fudbalu, a u premijernoj utakmici, fudbaleri Francuske pobedili su Rumuniju rezultatom 2:1 Englezi su imali heroja iz senke, a onda su Rusi u 92. minutu šokirali Evropu! (FOTO) (VIDEO) Gvozdeni Putin naredio da se otkaže koncert u blizini hotela u kom je ruska reprezentacija! (FOTO) Subota je dan koji nam je doneo još tri utakmice. U okviru grupe A, od 15 časova snage su odmerile selekcije Albanije i Švajcarske, a "sajdžije su slavile minimalnim rezultatom, zahvaljujući ranom golu Fabiana Šara. Tek će biti frke na EURO: Meč Hrvatske i Turske proglašen visokorizičnim! (FOTO) Nasilje na ulicama Marseja se nastavlja, huligan stolicom razbio glavu navijaču! (VIDEO)

foto: AP
Nemilosrdni Rus brutalno gazio po glavi engleskog navijača! (VIDEO) Ove subote startovala je i grupa B. Od 18 časova svoj snage su odmerile selekcije Velsa i Slovačke. Debi na EP za poželeti: Vels 10 minuta pre kraja srušio Slovačku! (FOTO) (VIDEO) "Zmajevi" predvođeni Geretom Bejlom uspeli su da zabeleže prvi i veoma bitan trijumf od 2:1 (1:0) nad protivnikom koji je imao svoje prilike da može dovede sve u svoju korist. Albanija bez prvih bodova na EURO! Švajcarci kaznili promašaje protivnika! (FOTO) (VIDEO)

Da li će biti sankcija? Jednog od dvojice braće Džaka možda nećemo gledati u narednom meču na EURO! (VIDEO) EURO-a imali smo prilike da vidimo dobar fudbal,
Gde si brate? Evo brate, a ti? (FOTO) su divljali u francsukoj luci, pa je policija imala mnogo posla. Gazela sa Jamajke trčala 29 km/h, ali rekord EP drži stameni štoper Arsenala?! (FOTO)
foto: AP
Evo i rezultata današnjih mečeva Albanija - Švajcarska 0:1 (Šer 5) Vels - Slovačka 2:1 (Bejl 10, Robson Kanu 81 -Duda 61) Engleska - Rusija 1:1 (Dajer 73 - Berezucki 92) Tabele:
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.