REČI KOJE MOGU DA UPLAŠE NOVAKA: Sada imam šansu da osvojim Melburn! (FOTO)
Foto: Reuters

SAMOUVERENI ŠKOT

REČI KOJE MOGU DA UPLAŠE NOVAKA: Sada imam šansu da osvojim Melburn! (FOTO)

Škot je pet puta gubio u finalu Australijan opena, a četiri puta od velikog rivala Novaka Đokovića, koji ga je u tri seta pobedio prošle godine
Objavljeno:

Navratilova oplela po Noletu: Da li je legendarna teniserka rekla ono što mnogi misle? (FOTO)

Škot je pet puta gubio u finalu Australijan opena, a četiri puta od velikog rivala Novaka Đokovića, koji ga je u tri seta pobedio prošle godine. Britanac je odmah posle meča otputovao u London, a nedelju dana kasnije porodila mu se supruga. On je rekao da je za vreme prošlogodišnjeg turnira razmišljao da odustane.

JANKO GAZI I NE PLANIRA DA STANE: Tipsarević već sada uzeo drugu titulu u 2017. godini! (FOTO)

- Turnir je bio težak, pogotovo sa situacijom oko Kim i porođaja. Onda, ono što se dogodilo sa Najdželom tokom turnira mi je otežalo, pošto sam u nekoliko situacija pomislio da želim da odem kući, ali to nisam uradio jer je on bio u bolnici u Melburnu. Bilo je teško i sigurno da ne želim da se ponovo nađem u takvoj situaciji, kao ni moja supruga, nijedan član moje porodice - naveo je on.

Ništa od glavnog žreba: Krunićeva eliminisana u kvalifikacijama za AO!

Mari je na odličan način završio prošlu godinu, osvojio je drugu titlu na Vimbldonu, odbranio zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Žaneiru, osvojio je titule u Pekingu, Šangaju, Beču i Parizu i preuzeo prvo mesto na ATP listi od Đokovića.

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.