STIGLI ENGLEZI! POČEO HAOS! Sukob sa policijom u vozu: Potezan i pištolj!
Foto: EPA/Atef Safadi

Svašta je moglo da bude

STIGLI ENGLEZI! POČEO HAOS! Sukob sa policijom u vozu: Potezan i pištolj!

Incidenti u Volgogradu pre prve utakmice engleske reprezentacije na Mundijalu

Objavljeno:

Engleska igra svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu u ponedeljak uveče, protiv Tunisa, a kao što je i bilo bojazni od incidenata navijača, to se i potvrdilo.

I dalje su nam u sećanju užasne scene sa Evropskog prvenstva u Francuskoj kada su ruski i engleski navijači pravili haos i tukli se, gde god su stigli, a sada izgleda ima najava da bi ponovo te ružne scene mogle da se repriziraju u Rusiji.

Doduše, sada su u epicentru samo navijači selekcije "Gordog Albniona", koji su napravili ogroman incident u vozu, nekoliko sati pre početka utakmice u Volgogradu.

Ogroman broj policajaca u Volgogradu prati u stopu engleske navijače
Ogroman broj policajaca u Volgogradu prati u stopu engleske navijače foto: Reuters

Kako javljaju mediji, dva Engleza su uhapšena. Jedan od njih je u vidno alkoholisanom stanju rukom razbio prozor na vozu zbog čega je zaradio teške posekotine i završio u bolnici.

Drugi je napravio još veći incident, jer je napao policajce koji su krenuli da intervenišu i tom prilikom je čak uspeo jednom od njih da otme pištolj. Ipak, uz angažovanje ostalih, uspeli su da ga savladaju i potom privedu.

Oko dve hiljade Engleza je noć pred utakmicu stiglo u Rusiju i pod budnim su okom policije koja ih prati u stopu, a nije isključeno da dođe do novih incidenata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.