DRAMA U DOMU PEVAČICE CAKANE! Ćerka joj u VELIKOJ OPASNOSTI?! Nalazi se na rizičnom mestu, odmah joj naredila OVO!
Foto: © ATA Images

šok

DRAMA U DOMU PEVAČICE CAKANE! Ćerka joj u VELIKOJ OPASNOSTI?! Nalazi se na rizičnom mestu, odmah joj naredila OVO!

Ona i njen suprug su dosta menjali lokacije zbog posla, živeli su i u Bukureštu, sad da li će biti prebačeni poslovno na neku drugu lokaciju, sve je neizvesno.

Objavljeno: 08:37h

Ćerka pevačice Dragice Radosavljević Cakane iz prvog braka, Marija, godinama živi sa suprugom i decom u Moskvi.

Kako tenzija između Rusije i Ukrajine svakodnevno raste, Cakana je ispričala da je imala sreću da se vrati iz posete ćerki u Srbiju samo dva dana pre početka invazije.

- Pa ja sam došla pre nedelju i po dana, stanje je bilo normalno. Dva dana pred invaziju, ja sam došla, vratila sam se izbezumljena i rekla sam ćerki odmah dolazi ovde. Ćerka je došla ali se vraća danas nazad za Moskvu. Ona i njen suprug su dosta menjali lokacije zbog posla, živeli su i u Bukureštu, sad da li će biti prebačeni poslovno na neku drugu lokaciju, sve je neizvesno. Unuci su ovde kod nas u Beogradu. Najradije bih da su kod mene ovde, nadam se da će se ovo završiti brzo - ispričala je Cakana za Kurir.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube

Inače, Dragica Radosavljević Cakana živi život po svojoj meri. Već četvrt veka u srećnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem, a njihova porodična kuća, u mirnom prigradskom naselju Sremčica, idilična je oaza u kojoj rado provode vreme sa porodicom i prijateljima.

‒ Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo prelepu kuću ‒ ispričala je pevačica, koja je porodični dom uredila s mnogo pažnje i ljubavi.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

04:13

Cakana oduševljena Konstraktom i njenom pobedničkom pesmom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.