OVAJ MOĆNI POLITIČAR STOJI IZA OLIVERE KOVAČEVIĆ: Dugo je bilo strogo čuvana tajna! (FOTO)
Foto: © ATA Images

otkriveno

OVAJ MOĆNI POLITIČAR STOJI IZA OLIVERE KOVAČEVIĆ: Dugo je bilo strogo čuvana tajna! (FOTO)

Ipak, emotivni izabranik Olivere Kovačević nije nam ostao nepoznanica.

Objavljeno: 09:26h

Emotivni izabranik Olivere Kovačević tajna je, koju urednica zabavnog programa "Javnog servisa" vešto krije. Besprekornu i zavidnu karijeru izgradila je bez da se o njenom privatnom životu zna mnogo toga, ipak, da svoje emotivne izbore sačuva od javnosti, veoma se potrudila.

Međutim, Olivera Kovačević već godinama je srećno zaljubljena, a pored sebe ima muškarca koji je voli, poštuje i u svemu podržava. Ipak, čak i kada je o njihovoj vezi govorila, Oliveri je za rukom pošlo da sačuva njegov identitet.

1 / 6 Foto: © ATA Images

- Jesam. Srećna sam. Uvek je potreban partner da biste bili srećni. Ja jesam srećna žena - rekla je za medije ona.

U jednom intervjuu za Story otkrila je da je ljubav partnera čini živom, pa ipak i tada je odolela škakljivim pitanjima, kakvih je sama postavila mnogo, i njegov identitet nije otkrila.

- Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi, zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli. Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite - rekla nam je tada.

Ipak, emotivni izabranik Olivere Kovačević nije nam ostao nepoznanica. Čelična lejdi godinama je u srećnoj vezi sa uspešnim političarem Borkom Stefanovićem.

Olivera Kovačević
foto: Nebojša Mandić

Inače, Olivera Kovačević, odgovarala je na pitanja o aktuelnoj predstavnici Srbije na predstojećoj Evroviziji i ovom prilikom otkrila šta misli o pesmi umetnice Konstrakte:

- Ovo je prvi put da su i publika i žiri glasali isto- kazala je Olja i otkrila znbačenje pesme "In corpore sano":

- Mi sada prvi put imamo kompoziciju i tekst koji je višeznačan i višeslojan. Doživela sam da je imerativ zdravlje poslednjih decenija, ja sam tako prtumačila tu pesmu. Ne samo da bi imali zdravstveno osiguranje, već da bi duže živeli. I Brintanci su reagovali na ovu pesmu jer se spominje Megan Markl, samo oni ne razumeju u kom kontekstu se ona spominje. Svašta smo viđali na Evroviziji, osim da neko pere ruke u lavoru. Takođe, ko su ljudi iza nje, da l i su sveštenici ili šta su? Ja mislim da smo mi na RTS-u u problemu- izjavila je Olivera Kovačević u Jutru na Prvoj.

- Zbog čega? Nećete imati pare da organizujete sledeću Evroviziju? - pitao je Filip Čukanović.

- Nismo imali ni one 2008. godine. Ne radi se o tome. Moramo brinuti o njenoj prezentaciji u svetu. Ja neću da iznosim ideje, dok ne sednem s tim timom. S njima bi trebalo razgovarati i videti kakve ideje imaju. Sada predstavnik Evrovizije će morati da odgovara na pitanja i koja nisu politička- dodala je Olivera.

Olivera Kovačević
foto: Marina Lopičić

Bonus video:

05:43

Olivera Kovačević pred početak druge polufinalne večeri

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.