CARINA Jedne već oduševio, druge će za 3 dana: Saša Matić ovim potezom pred koncert pokazao kolika je LJUDINA!
Foto: Promo

sale car!

CARINA Jedne već oduševio, druge će za 3 dana: Saša Matić ovim potezom pred koncert pokazao kolika je LJUDINA!

Sarajevska dvorana Zetra će u subotu biti pozornica istinskog spektakla
Objavljeno:

"Sve je spremno za spektakl u Zetri"

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I poslednji detalji priprema za subotnji koncert Saše Matića u dvorani Zetra u Sarajevu privode se kraju, a sudeći po Matićevim dosadašnjim spektakularnim koncertima, sarajevska dvorana Zetra će u subotu biti pozornica istinskog spektakla.

foto: Promo

Pevač priznaje da sa svojim bendom vežba i po nekoliko sati dnevno kako bi sve bilo besprekorno i spremno za njegov drugi veliki koncert u BiH prestonici.

Podsećamo, Matić je 2013. godine u dupke punoj Skenderiji sa Sarajlijama proslavio svoj rodjendan. Tada je, kako kaže, dobio najlepši mogući rodjendanski poklon, punu Skenderiju!

Ovoga puta on će Sarajlijama darovati jedinstveni novogodišnji poklon u vidu

tročasovnog audio-vizuelnog spektakla kakav je već priredio u Beogradu i Tuzli, a na bini će mu se pridružiti Jelena Karleuša, Ministarke, kao i Armin Šaković koji će zajedno sa Sašom otpevati svoj veliki hit "Mina"

"Ostalo je još par sitnih detalja o kojima brine moj tim ali u principu, sve je spremno za jednu dobru žurku i svi oni koji u subotu dodju u Zetru uživaće u istinskom muzičko-scenskom spektaklu" - kaže Matić i dodaje kako jedva čeka da zapeva sa Sarajlijama.

foto: Promo

Da je čovek velikog srca Saša je pokazao i ovoga puta obezbedivši ulaznice za članove Udruženja slepih Kantona Sarajevo.

"Saša je inzistirao na tome da članovima Udruženja slepih poklonimo ulaznice. On ih je pozvao da budu deo ove lepe sarajevske priče, što su oni rado prihvatili" kažu iz "Kamarad" produkcije.

Kako smo saznali, karte za subotnji spektakl u Zetri su skoro rasprodate a zbog brojnih upita Matićevih fanova koji na koncert dolaze iz drugih gradova ali i država organizatori su odlučili da

odredjeni broj karata puste u prodaju na dan koncerta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.