KARLEUŠA JE OVIM IZDANJEM UZDRMALA JAVNOST! Lako je OBUĆI ali je teško SKINUTI ONO ispod ODŠNIRANE JAKNE! (FOTO)
Foto: Instagram

ODUŠEVILA

KARLEUŠA JE OVIM IZDANJEM UZDRMALA JAVNOST! Lako je OBUĆI ali je teško SKINUTI ONO ispod ODŠNIRANE JAKNE! (FOTO)

- Moja prijateljica je napravila ovu jaknu specijalno za mene, u mojoj omiljenoj boji - napisala je Jelena u opisu.

Objavljeno: 20:35h

Pop zvezda Jelena Karleuša pokazala je zasto je inspiracija mnogim svetskim zvezdama i oduševila je stajlingom koji lako može da iskopira svaka žena.

Karleuša je pozirala u crnim pantalonama i korsetu, preko kog je imala plavu jaknu, napravljenu specijalno za nju, a uz to je ukombinovala čizme na štiklu u istoj boji.

Objavila je nekoliko fotografija, a dok je ženama najdraži kadar od glave do pete, gde se vidi ceo stajling, muškarci više preferiraju kada Jelena pozira leđima okrenuta ka kameri ističući njihov omiljeni atribut na njoj.

Kombinacija koja u isti mah deluje veoma opušteno, ali i moćno, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Mnogima je pogled zastao na dekolteu koji se nazrao ispod odšnirane jakne, ali kažu da je taj detalj teško “skinuti”.

“Ludilo stajling”, “Očekivali smo te bez odeće i preko “ničega” nova jakna”, “Modna ikona”, “Šta god da obuče svi se okreću za njom”, “Ovo bi svaka žena mogla da iskopira”, “Vrh izgledaš”, samo su neki od komentara.

- Moja prijateljica je napravila ovu jaknu specijalno za mene, u mojoj omiljenoj boji - napisala je Jelena u opisu, a u pitanju je brend sa kojim je napravila kolaboraciju u kojoj će se naći njena kapsul kekcija haljina od trikotaže, koje mnogi željno iščekuju.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.