ZADRUGARKA IZGUBILA BEBU: Tragično iskustvo je postalo JAVNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ŠOK

ZADRUGARKA IZGUBILA BEBU: Tragično iskustvo je postalo JAVNO! (VIDEO)

Dugo ništa nije čula o prvom suprugu, da bi 2011. godine saznala da je preminuo od gladi i hladnoće

Objavljeno:

Pevačica Snežana Mišković poznatija kao Viktorija, poznata je po uspešnoj karijeri ali i teškom životu. Karijeru je započela u grupi Aska, a zatim je vodila sastav po imenu Viktorija. Tri puta je proglašavana za pevačicu godine, a njene pesme i dan danas svi pevaju.

Iako je na muzičkom polju imala mnoštvo uspeha, nagrada i pohvala, njen privatni život obeležen je traumom i patnjom.

Viktorija je 1982. godine rekla sudbonosno "da" momku sa kojim se zabavljala tek deset dana, međutim, ubrzo joj je život u braku sa njim postao pakao. On se drogirao i prodavao njihove stvari kako bi imao za drogu.

1 / 4 Foto: Printscreen Dailymotion

- Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Dan danas ne znam gde je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt - ispričala je Viktorija jednom prilikom.

Dugo ništa nije čula o prvom suprugu, da bi 2011. godine saznala da je preminuo od gladi i hladnoće. Zbog droge je izgubio sve i postao je beskućnik.

Iako je i sama u mladosti probala heroin, shvatila je da je to zlo i pogubno za zdravlje i da to nije za nju.

Posle nekog vremena pokušala je da nađe sreću u ljubavi i sa drugim izabranikom sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici, ali bezuspešno. Iako sa njim ima ćerku Taru, on joj je pravio pakao od života. Sa njim se borila za starateljstvo nad ćerkom. Hteo je da je pošalje u ludnicu.

Posle više godina borbe, Viktorija je napokon dobila starateljstvo, a ta borba koštala ju je živaca. Javno je govorila o događaju zbog kojeg je doživela veliku traumu, naime, ona je samo dan nakon velikog koncerta u Skoplju izgubila bebu.

- Negde oko 11 časova ja odem u toalet i onda se desilo nešto neverovatno. Izbacila sam plod - prisetila se Viktorija tokom takmičenja u rijalitiju "Zadruga".

Od kada je prestala da peva, Viktorija se ne pojavljuje mnogo u medijima, učestvovala je u dva rijaliti-formata. Pevačica već nekoliko godina unazad živi povučeno zajedno sa svojom mezimicom Tarom.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.