CECINI RODITELJI SU ZA NJU IMALI DRUGAČIJE PLANOVE ALI SE SVE IZJALOVILO: Majka joj to NIKADA ne može OPROSTITI!
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

iskrena

CECINI RODITELJI SU ZA NJU IMALI DRUGAČIJE PLANOVE ALI SE SVE IZJALOVILO: Majka joj to NIKADA ne može OPROSTITI!

Roditelji Cece Ražnatović ponosni na ćerkine uspehe

Objavljeno: 10:12h

U kakve ćemo ljude izrasti umnogome zavisi od porodičnog okruženja iz kog smo potekli, a roditelji Svetlane Cece Ražnatović imaju mnogo razloga da budu ponosni na uspehe svoje starije ćerke.

Uostalom, i folk zvezda, iako retko objavljuje slike sa majkom Mirom i ocem Slobodanom, ne krije da je od njih dobila mnogo ljubavi i pažnje i da, mada su bili strogi prema njoj i sestri Lidiji, nema nijednu zamerku.

1 / 8 Foto: Miloš Nadaždin

‒ Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset sati uveče iako se sve završava u ponoć. Mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće“ ‒ prisetila se jednom prilikom folk zvezda.

Po svemu sudeći Ceca Ražnatović se, kao majka, i sama pridržavala oprobanog “recepta” iz detinjstva, pa je bila stroga prema svojoj deci Veljku i Anastasiji. Iako ih je sama odgajala, a uz to gradila karijeru, mora se priznati da njenog sina i ćerku nisu pratili skandali.

Mira Veličković
foto: Damir Dervišagić

Uprkos tome što je postigla uspeh kakvim se malo ko može pohvaliti na muzičkoj sceni, ne samo Srbije, već i regiona, roditelji Cece Ražnatović očekivali su i više od toga. Pogotovo majka, koja je po zanimanju učiteljica.

‒ Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam na dobrom putu da to ostvarim, nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera mojim roditeljima nikada nisu bili dovoljni. Nisu mi oprostili što nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet ‒ otkrila je.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.