BIKOVIĆ PRIREDIO SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE ZA SVOJU DRAGU: Ko kaže da nije romantičan!?
Miloš Biković, Foto: Instagram

LEP GEST

BIKOVIĆ PRIREDIO SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE ZA SVOJU DRAGU: Ko kaže da nije romantičan!?

Miloš Biković oduševio je svoju devojku Ivanu Malić neverovatnim gestom.

Objavljeno:

Atraktivni glumac Miloš Biković već neko vreme svoje mesto u medijima pronalazio je, osim zbog izuzetne karijere, i zbog činjenice da su njegove bivše devojke imala i te kako inkriminišuće komentare na njegov račun, a jedan od njih bio je da šarmantnom glumcu nedostaje romantike.

1 / 6 Foto: Instagram

Da nije sve kako se priča, Biković je pokazao nedavnim potezom, koji je njegovu nežniju polovinu Ivanu Malić ostavio bez daha, prenosi Kurir.

Naime, Miloš je odlučio da svojoj izabranici i sebi obezbedi karte za premijeru filma 'Zlatni dečko', no nije se tu zaustavio, već je odlučio i da zakupi celu halu, kako bi potpuno sam, u miru, sa Ivanom pogledao film.

Ivana Malić
foto: instagram/ivanamalic_

Kako dalje prenosi pomenuti medij, osmesi na njihovim licima nakon što su napustili bioskop jasno ukazuju na činjenicu da su se odlično proveli, te da Biković nije pogrešio kada se odlučio na ovaj potez.

Podsećanja radi, pomenuti par trenutno uživa na zimovanju na Mokroj Gori, gde osim njih dvoje, borave i brojne Bikovićeve kolege i prijatelji, među kojima su i Petar Benčina, Miodrag Radonjić i Tamara Dragičević.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.