ANĐELKA PRPIĆ NAPRAVILA SCENU PRED KOLEGAMA! Slavko Belesin se našao u čudu, ZABOLEO GA STOMAK!
Anđelka Prpić, Foto: TV Prva prinscreen

au!

ANĐELKA PRPIĆ NAPRAVILA SCENU PRED KOLEGAMA! Slavko Belesin se našao u čudu, ZABOLEO GA STOMAK!

Glumica iznenadila!

Objavljeno:

Anđelka Prpić poznata je kao izuzetno nadarena glumica, sa mnogim filmskim i serijskim ostvarenjima iza sebe ,ali malo ko zna kakva je zaista poslovno ali i privatno.

Da na ekranima znamo za njenu vrcavost i šarm istina je, ali je sada svoje kolege ali i poznate van scene iznenadila ponašanjem zbog koga je mnoge zaboleo stomak.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/andjelkap

Na okupljanu sa svojim prijateljima držala je glavnu reč, tačnije, toliko ih je zasmejavala, a neki su pustili i suzu.

Njen smisao za komiku očigledan je svakom ko ju je gledao u nekoj od njenih humorističkih uloga, ali njena sposobnost da nasmeje ljude van scene je i više nego za Oskara.

Dok je bila u elementu, okupljeni su je snimili, a njen uspeh je završio na društvenim mrežama.

Mnogi nisu mogli da dođu do daha dok je Anđelka demonstrirala svoj raskošan talenat, a među njima su i Slavko Beleslin i Bane Trifunović, čiji izrazi lica, dok je posmatraju, govori više od hiljadu reči.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/mmtn13

Još od kada je pre godinu dana Anđelka stavila tačku na svoj brak, svi se pitaju da li je glumica pronašla novog emotivnog izabranika.

Ona izgleda nikad bolje, zrači neverovatnom harizmom, a mnogi smatraju da bi za to mogao biti zadužen upravo novi dečko Anđelke Prpić.

Podsetimo, činjenica je da o svom privatnom životu Anđelka ne govori, pa se o njenom partneru u poslednje vreme samo nagađa. Prašinu i interesovanje za njene emotivne izbore "podgrejala" je sama poslednjom objavom na "Instagramu".

Anđelka Prpić, Marko Janketić
foto: instagram/markojanketic83

Naime uz fotografiju na kojoj sa širokim osmehom uživa u zagrljaju kolege Marka Janketića, Anđelka je dodala i neobičan opis: "Nikom se niko nije slučajno desio".

Marko Janketić se oglasio nakon navoda da su u ljubavnoj romansi i naglasio da Anđelku izuzetno voli ali kao rođenu sestru.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.