SKINULA SE CECA NA MALDIVIMA: Cela je VLAŽNA i skoro SKROZ GOLA, prvi put vidimo TELO I OBLINE bez sakrivanja!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

opa

SKINULA SE CECA NA MALDIVIMA: Cela je VLAŽNA i skoro SKROZ GOLA, prvi put vidimo TELO I OBLINE bez sakrivanja!

Ubrzo zatim, Ceca se slikala na sitnom pesku, naslonjena na palmi, a njene bujne grudi, uzak struk i utegnute noge mnoge su ostavile bez daha

Objavljeno: 15:25h

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović trenutno uživa na egzotičnim Maldivima odakle je objavila niz fotografija u kupaćem kostimu i izgledom "srušila" mreže.

Ceca je, naime, pozirala u minijaturnom zelenom kupaćem kostimu i pokazala izvajano telo.

1 / 3 Foto: Printscreen Zvezde Granda

Pevačica je najpre pozirala uz zalazak sunca u vodi na ljuljašci, a komentari su se samo nizali: "Sirena", "bomba", "najlepša i najzgodnija", "jedna je ceca", "ženo Božija, nerealna si"...

- Što je danas lep i sunčan dan! Maldivi - raj na zemlji i putovanje bez brige - napisala je u opisu Ceca.

Ubrzo zatim, Ceca se slikala na sitnom pesku, naslonjena na palmi, a njene bujne grudi, uzak struk i utegnute noge mnoge su ostavile bez daha.

1 / 1 Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Inače, ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović kako izlazi iz automobila svog dečka Bogdana Srejovića ispred vile na Dedinju.

Naime, Ceca i Bogdan su se vozili u njegovoj Fići, a kamere pomenute emisije pratile su je tog dana u stopu.

Takođe, Nakon smrti tekstopisca Marine Tucaković, u domaćim medijima se puno pisalo o odnosu njenog sina Milana Laće Radulovića, takođe tekstopisca, i pevačice Svetlane Cece Ražnatović koja je bila prijateljica i dugogodišnja Marinina saradnica. U svojoj objavi na Instagramu, Laća je odgovorio na škakljivo pitanje o pevačici.

Bogdan Srejović
foto: Kurir

Naime, odgovarajući na pitanja svojih pratilaca, Milan Radulović Laća odgovorio je na pitanje „zbog čega se svađa sa Cecom“ – s obzirom na to da je ovaj dvojac ranije bio na sudu zbog navodnih dugovanja, ali i da su postojala šuškanja da Laća nije dozvolio Svetlani Ceci Ražnatović da se približi grobu njegove majke na sahrani.

„Ne svađam se više ni sa kim“, napisao je Laća.

Potom je otkrio da su zajedno radili samo na jednoj pesmi.

"Sarađivali smo samo na jednoj numeri - Autogram", dodao je on.

Pesma "Autogram" ujedno je i naziv njenog poslednjeg studijskog albuma koji je objavila 2016. godine. Pesma važi za jednu od njenih najpopularnijih, kada je reč o novijim izdanjima.

1 / 6 Foto: Printscreen

Podsetimo, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović godinama unazad održava liniju i vodi računa o svom fizičkom izgledu. Međutim, sada je treninzima dovela svoje telo do perfekcije.

Anastasija se skinula i pokazala kako provodi ovaj kišni dan: "Dan za spa". Na fotografiji koju je okačila, u prvom planu su grudi, trbušnjaci i duge noge.

Možemo videti da je zgodna baš kao i mama.

Anastasija Ražnatović
foto: printscreen/instagram.com/anastasijaraznatovic

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.