Tajne sa ESTRADE koje niko ne zna! Ko je dao pare Gogi, Mira Škorić pretila Dragani, Knez zbog Arkana pisao pesme Ceci...
Foto: Espreso

Istina o svemu i svima

Tajne sa ESTRADE koje niko ne zna! Ko je dao pare Gogi, Mira Škorić pretila Dragani, Knez zbog Arkana pisao pesme Ceci...

Postoje tajne o poznatima koje retko ko zna, ali kad tad neko se izlane pa ko je pazio "na času" pazio je
Objavljeno: 21:14h

Verujemo da oni najverniji fanovi znaju sve o svojim idolima, pažljivo slušaju i upijaju svaku reč, ali pitanje je da li svi VI ovo znate!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mi smo pažljivo čitali, slušali i pamtili, pa smo prikupili sve one male tajne koje su poznati pokušali da sakriju od nas.

Da počnemo sa raskrinkavanjem!

foto: Fonet

1. Ona se baš držala svojih principa, pa je odbila tada folk pevačicu. Naime, Aleksandra Kovač odbila je da peva prateće vokale Jeleni Karleuši za album "Samo za tvoje oči".

Naravno, od albuma su se tada ovajdile Madam Piano i Marija Mihajlović.

foto: Zorana Jevtić

2. Da li ste znali da kada su se Anabela i Gagi razveli i ona napustila grupu Funky G umesto nje trebalo je da zapeva ni manje ni više nego Ana Nikolić.

Zašto na kraju nije došlo do saradnje ostaje misterija...

foto: Printscreen

3. Iako je bila poslednja na Evroviziji, pesma "Brazil" koju je 1990. godine pevala Bebi Dol u Italiji, proglašena je za jedan od najvećih hitova tog festivala, a Bebicu su negde čak stavili na listu najvećih "frikova" Eurosonga.

foto: Print Screen Youtube

4. Snimajući pesmu "Insomnia", Jelena Karleuša je želela da mušku deonicu otpeva Milan Stanković što je mladom pevaču zabranila Grand produkcija koja je tada bila "na ratnoj nozi" sa JK.

foto: Damir Dervišagić

5. Folk legenda Vesna Zmijanac je na nagovor prijateljice Doris Dragović za vreme trudnoće boravila u Zagrebu. Dalmatinska diva savetovala je Vesnu da u glavnom gradu Hrvatske potraži doktora koji je stručnjak za trudnoće visokog rizika. Vesna je kasnije rodila zdravu devojčicu i dala joj ime Nikolija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.