5 poznatih parova koji su blistali kod Troickog: 2 dame stajlingom zasenile Jecu, Bilju i mladu, ali svi su zanemeli kad je došao ON!
Foto: Stefan Jokić

nema ko sve nije bio

5 poznatih parova koji su blistali kod Troickog: 2 dame stajlingom zasenile Jecu, Bilju i mladu, ali svi su zanemeli kad je došao ON!

Naš proslavljeni teniser Viktor Troicki i manekenka Aleksandra Đorđević juče su stali na ludi kamen, a njihovoj ljubavi posvedočio je veliki broj zvanica iz sveta sporta i šoubiza
Objavljeno: 16:47h

Viktor i Aleksandra venčali su se u crkvi Aleksandar Nevski, a slavlje su nastali u jednom od najluksuznijih hotela na Novom Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Veliki broj poznatih ličnosti našao se među zvanicama, pa tako svadba nije mogla da protekne bez najpoznatijeg estradnog para - pevačice Aleksandre Prijović i njenog dečka Filipa Živojinovića.

Filip celo veče nije puštao svoju devojku koja je blistala u crvenoj haljini sa dubokim dekolteom i slobodno možemo reći - nadmašila žene naših tenisera.

Ipak, u jednom trenutku, pevačica je iz nepoznatog razloga morala da napusti svadbu, pa je Živojinović džentlmenski ispratio.

foto: Damir Dervišagić

Ništa manje pažnje nisu privukli ni teniser Janko Tipsarević i njegova supruga Biljana, koja je za ovu priliku spremila dve odevne kombinacije.

Biljana se u crkvi pojavila u stilizovanim ljubičastim zvoncarama, a kasnije se odlučila za malo provokativnije izdanje.

foto: Vladimir Sporčić

Odjednom se ispred hotela stvorila u kratkoj zelenoj čipkanoj haljini, dok je njen suprug ostao veran svom prvobitnom izboru.

foto: Damir Dervišagić

Novak Đoković došao je na svadbu svog prijatelja sa suprugom Jelenom i izgledao je veoma elegantno u crnom odelu.

Jelena se odlučila za dugu toaletu sa cvetnim dezenom, pa iako nije mnogo otkrilavala, svi pogledi su po običaju bili uprti u nju.

foto: Stefan Jokić

Ali jedan par nas je potpuno iznenadio i pomalo zbunio...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.