Perućica usred emisije napravio totalno neočekivan gest kojim je dokazao da još uvek voli Priju! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

emocije ga savladale

Perućica usred emisije napravio totalno neočekivan gest kojim je dokazao da još uvek voli Priju! (FOTO)

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica su u decembru prošle godine, nakon dve godine veze, odlučili da stave tačku na svoj odnos
Objavljeno:

Pevač Ljubomir Perućica, bivši dečko Aleksandre Prijović, pričao je otvoreno o odnosu sa njom i njihovoj vezi u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragana Udovičić

- Kad se sve to sa Aleksandrom završilo, počela su pitanja kako je jedno, pa kako je drugo, pa se to prolongiralo. Nastavili su da pišu i dalje, vode računa šta ko radi - ispričao je on.

foto: Damir Dervišagić

On je objasnio i da mu pitanja u vezi sa Aleksandrom ne prijaju, jer su odavno raskinuli.

- Ja mislim da sada nijedan intervju ne može da prođe bez pitanja "da li se ti čuješ sa Aleksandrom, u kakvim ste odnosima". Meni je stvarno malo dosadilo da me ispituju i povezuju sa njom. Mislim da je to prošlo i da nema potrebe da se vraćamo na to. Dok je trajalo bilo je super. Svako ide svojim putem i to je to. Drago mi je što je njoj svaka pesma hit i što ide u dobrom pravcu - otvoreno je priznao Ljuba.

foto: Damir Dervišagić

Zatim ga je Lea pitala da li misli da je Aleksandri izbor novog dečka pomogao u karijeri, a onda je on uradio nešto totalno neočekivano!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.