Ma, kuliraj brate, gori nam gajba! Izneverovaćete na reakciju Goce Božinovske na hapšenje sina! A I ON JE! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

brižna majka

Ma, kuliraj brate, gori nam gajba! Izneverovaćete na reakciju Goce Božinovske na hapšenje sina! A I ON JE! (FOTO)

Miroslav Šijan se više puta našao u medijima, uglavnom na stranama crne hronike
Objavljeno: 09:36h

Poslednji put u martu ove godine nakon udesa njegovog džipa BMW i policijskog vozila u kojem su bili pripadnici SAJ-a. Alko-testom je utvrđeno da je Mirko tada bio pijan, dok je Goca navodno upravljala vozilom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre toga, Šijan je privođen zbog navodnih tuča na Kopaoniku i Crnogorskom primorju.

foto: Damir Dervišagić

U junu ove godine priveden je u policiju zbog navodnog posedovanja kokaina, dok je pravi pakao na društvenim mrežama napravio kada je okačio snimak kako nepoznati mladić puca iz puške u flašu koja stoji na njegovoj glavi.

foto: Printscreen/Instagram/mirkosijan

Ipak, pevačica Goca Božinovska ne vidi ništa strašno u tome što su njenog sina Mirka Šijana policajci priveli na dan njihove slave.

Ona ne misli da je neobično to što je njen naslednik, umesto kod kuće sa gostima, Svetog arhangela Mihaila proslavio u policijskoj stanici.

foto: Printscreen/ Instagram/ Mirko Šijan

On je pre dva dana priveden po poternici koju je za njim raspisao sud u Raški zbog neodazivanja na sudske pozive. Trebalo je da svedoči zbog pucnjave kojoj je nedavno prisustvao, a na sudu se nije pojavljivao, pa je tužilac raspisao poternicu. Iako su joj na vrata porodične kuće u Surčinu osim gostiju za slavu, pozvonili i policajci, Goca Božinovska ne vidi veliki problem.

Evo šta ona ima da kaže na tu temu:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.