Tehno heroina Amelie Lens otvara Central Dance Event 2022
Foto: Promo

ne propustite

Tehno heroina Amelie Lens otvara Central Dance Event 2022

Četvorodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene.

Objavljeno:

Deveto izdanje Central Dance Eventa u četvrtak 30. decembra otvara belgijska tehno heroina Amelie Lens, koju je muzička industrija svrstala u sam vrh scene. Te večeri, domaću podršku pružiće joj član Drumcode familije Ilija Đoković koji gradi internacionalnu karijeru, harizmatična Lea Dobričić, jedna od najtraženijih regionalnih izvođača i The+ koji je osvojio drugo mesto na ovogodišnjem Let’s Mix It DJ takmičenju.

Amelie Lens je za samo nekoliko godina postala vodeća tehno zvezda današnjice. Vlasnica je lejbla Lenske, rezident BBC radija 1 i hedlajner najvećih festivala kao što su: Coachella, Awakenings, Time Warp, Amsterdam Dance Event, Tomorrowland.

Strmoglavi uspeh Amelie Lens koji je pozicionirao na globalnoj tehno sceni rezultat je dugogodišnje ljubavi prema elektronskoj muzici koja je započela kada je imala 15 godina i posetila prvi festival, belgijski Dour Festival. Od klaberke do samog vrha svetske tehno scene, Amelie se istakla svojom strašću za muzikom, beskompromisnim perfekcionizmom i originalnim zvukom.

Central Dance Event
foto: Promo

Još na početku svoje karijere prigrlila tehno zvuk doziran esidom. Di-džejingom je počela da se bavi pre skoro pune decenije, nastupajući pod različitim alijasima i baveći se paralelno i produkcijom, nakon čega je usledila rezidentura u belgijskom klubu Labyrinth.

Prvo izdanje "Exhale" objavila je 2016. godine za italijanski imprint Lyase, dok su naredna tri - "Let it Go", "Contradiction" i "Stay With Me" izašla za izdavačku kuću Second State, koju vode Pan-Pot. To joj je donelo prepoznatljivost na globalnom nivou. Nakon toga nizali su se nastupi, od klubova u najvećim metropolama do najboljih slotova na festivalima kao što su Sonar, Time Warp, Awakenings, Movement Detroit, uključujući i legendarni Circoloco u DC-10. Usledila je i naslovnica za čuveni Mixmag, kao i prvi podkast za Resident Advisor. Početkom 2019. godine pridružila se Drumcode familiji objavivši remiks Beyerove trake "Teach Me", specijalno za 200. izdanje Drumcode lejbla.

Amelie je pokrenula sopstveno veče EXHALE u klubu Labyrinth, na kojem su pored nje svirali izvođači kao što su Marcel Dettmann, Ben Klock, Ellen Allien, Rødhåd, Kobosil i mnogi drugi, dok je često svojim fanovima priređivala i allnightere. Svoje EXHALE žurke preselila je širom sveta, u londonski klub fabric, kao i na bine festivala poput Creamfields, OFFSonar, Dour, Extrema i mnogih drugih, na kojima su nastupale globalne zvezde.

Za samo nekoliko godina, Amelie Lens je dostigla slavu o kojoj sanjaju mnogi izvođači tokom cele karijere i postala vodeća tehno zvezda. Izvođači poput Carla Coxa, Adama Beyera i Richie-ja Hawtina tvrde da je Amelie budućnost tehno muzike.

Četvorodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene:Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn, Yousef, Sama’ Abdulhadi i AmyElle. Njima će se pridružiti postava najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su:Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

Bezbednosni protokol ulaska na Central Dance Event 2022

U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, događaju će moći da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili testiranje brzim antigenskim testom, po promo ceni od 500 dinara, od srede 29. decembra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4490 dinara za parter i 5490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3190 dinara za parter i 3990 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1790 dinara (parter) i 2290 dinara (VIP) za prvo veče; 1890 dinara (parter) i 2390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1690 dinara (parter) i 2190 dinara za reprizu Nove godine i 1,690 dinara (parter) i 2,190 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.