STRAŠNO! UBIJENA ČUVENA GLUMICA TELENOVELA: Tania (42) upucana dok je čekala sina isped škole!
Tania Mendoza, Foto: Printscreen/Instagram

JEZIVO

STRAŠNO! UBIJENA ČUVENA GLUMICA TELENOVELA: Tania (42) upucana dok je čekala sina isped škole!

Mendoza, koja je imala 42 godine, proslavila se 2005. godine nakon što je odigrala glavnu ulogu u filmu "La Reina del Sur".

Objavljeno:

Meksička glumica i pevačica Tania Mendoza ubijena je dok je čekala svog 11-godišnjeg sina kako bi ga pokupila iz fudbalske akademije u državi Morelos.

Prema pisanju BBC-a, Tania je čekala s drugim roditeljima ispred sportskog kompleksa u gradu Cuernavaca kada su dvojica naoružanih muškaraca stigla na motoru. Jedan od njih upucao ju je više puta pre nego što je pobegao sa svojim saučesnikom.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Mendoza, koja je imala 42 godine, proslavila se 2005. godine nakon što je odigrala glavnu ulogu u filmu "La Reina del Sur". Takođe je glumila i u brojnim meksičkim sapunicama, a poslednjih je godina bila posvećena karijeri pevačice te je snimila pet albuma.

Godine 2010. oteta je sa suprugom i sinom, koji je imao šest meseci, iz njihove perionice automobila. Od tada je Uredu glavnog državnog advokata prijavila nekoliko pretnji smrću koje je dobijala.

Još nije jasno ko stoji iza njenog ubistva, niti koji je mogući motiv za taj čin. Nakon što se dogodila kobna pucnjava, policija je pokrenula potragu za osumnjičenima, ali još uvek niko nije uhapšen. Slučaj će se voditi kao zločin zbog pola iako nisu navedeni detalji, prenosi BBC.

Tania Mendoza
foto: Printscreen/Instagram

Prema službenim podacima, u Meksiku je bilo ubijeno najmanje 10 žena svakog dana tokom prošle godine.

Međunarodna nevladina organizacija Amnesty International istakla je da se kod oko trećine žrtava, njih 940, radilo o slučajevima femicida ili namernog ubistva žena samo zato jer su - žene. To su nazvali "šokantnom epidemijom".

Meksiko već dugo pati od visoke stope kriminala u toj zemlji, a veliki deo nasilja povezan je s narko kartelima. Femicid izaziva sve veću zabrinutost, no uprkso rastućem pokretu za podizanje svesti o tom problemu, vlasti nisu uspele zaustaviti porast broja ubistava. Kako je izvestio Amnesty International, slučajevi se retko istražuju, a većina počinitelja ostaje nekažnjena.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.