OPŠTA FRKA U ESTETSKOM CENTRU! Bojanić urlao na Savu Miloševića: Ustaj sa moje stolice!
Foto: Dragan Kadić / Dado Đilas

incident!

OPŠTA FRKA U ESTETSKOM CENTRU! Bojanić urlao na Savu Miloševića: Ustaj sa moje stolice!

Pevač i bivši fudbaler su se sreli u Bijeljini u jednom estetskom centru
Objavljeno:

Veče mode, lepote i glamura, koje je održano u Bijeljini, zamalo da se pretvori u fizički obračun zemljaka, bivšeg fudbalera Save Miloševića i pevača Miloša Bojanića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, budući da su obojica iz Bijeljine, tačnije mesta nadomak ovog grada, obojica se neguju u istom estetskom centru u Bijeljini. Ni jedan, ni drugi ne kriju da dolaze u Bijeljinu na estetske tretmane, pa su tako i te večeri bili na prezentaciji u Bijeljini, koju je organizovao taj estetski centar.

Kako je Savo prvi seo na stolicu za tretman, stariji zemljak je mislio da bi on ipak trebao da ima prednost, pa je prvo odreagovao besno, da bi zatim spustio loptu i lepo zamolio Savu da ustane sa stolice.

Svi prisutni su pomislili da će sigurno doći do konflikta, budući da je Miloš u naletu besa održao Savi lekciju, rekavši mu da nije u redu to što ne poštuje starije, sve dok jedan od prisutnih nije shvatio da je zapravo sve gluma i počeo da aplaudira.

A photo posted by PRess Serbia (@pressserbia) on

I on mrzi svoju taštu? Prijovićka otkrila u kakvom su odnosu Filip i njena majka! (FOTO)

Ispostavilo se da su se Savo i Miloš dogovorili da naprave scenu, kako bi prisutne malo ''prodrmali'' i napravili dobar fazon, nakon čega su se svi zadovoljno smejali, a ako je bila blizu njih, verujemo da je doktorki najmanje bilo do smeha u tom trenutku.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.