NIKO NEĆE MOĆI NA CRTU DA JOJ STANE! Jovana Jeremić donela IZNENADNU ODLUKU: Ovo će joj promeniti život! (FOTO)
Foto: Instagram

prelomila

NIKO NEĆE MOĆI NA CRTU DA JOJ STANE! Jovana Jeremić donela IZNENADNU ODLUKU: Ovo će joj promeniti život! (FOTO)

Jovana Jeremić otkrila planove i iznenadila javnost. Odlučila se za veliki korak.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić više puta je u javnosti isticala da joj je školovanje oduvek predstavljalo važan deo života. Jovana je jednom prilikom u emotivnom razgovoru u suzama istakla da je teško podnela trenutak kada je u osnovnoj školi nepravedno ostala uskraćena za titulu đaka generacije, a nakon osnovne škole u Ljigu, srednje obrazovanje završila je u Beogradu. Potom je završila studije na Pravnom fakultetu u Beogradu, međutim, kako je sada navela, ne namerava da se tu i zaustavi.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Naime, Jovana je putem Instagrama podelila fotografiju koju je snimila tokom posete jednom fakultetu, a ovom prilikom prisetila se studentskih dana, te najavila da se uskoro vraća “napajanju sa izvora znanja”.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

– Danas sam isla na konsultacije iz Medijskog prava kod profesora da se pripremim za govor koji ću imati na Kongresu pravnika za 7 dana. Tema “Kriminal, pravo i mediji”. Podsetila sam se koliko je lepo biti student kad imaš cilj i zaključila da doktorat upisujem ubrzo. Sve ima svoje. NE MOŽE Jovana Jeremić bez napajanja sa izvora ZNANJA – napisala je Jovana uz objavljenu fotografiju, a komentari iznenađenih fanova ne prestaju da se nižu, pa joj mnogi čestitaju na ovakvoj odluci.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Bonus video:

00:09

JEDNA JE JOVANA JEREMIĆ! Voditeljka gore zakopčana, a dole sevnule gole butine MNOGIMA POMUTILA RAZUM

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.