MAŠA TERZIĆ U DRUŠTVU ATRAKTIVNE CRNKE KOJU JE ŠIJAN PREVARIO! Pogledajte kakva je BOMBETINA U PITANJU! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

oduševile

MAŠA TERZIĆ U DRUŠTVU ATRAKTIVNE CRNKE KOJU JE ŠIJAN PREVARIO! Pogledajte kakva je BOMBETINA U PITANJU! (FOTO)

Njih dve su jako bliske prijateljice i često provode vreme zajedno.

Objavljeno: 13:10h

Ćerka direktora "Crvene Zvezde" Zvezdana Terzića, Maša Terzić, privlači veliku pažnju medija i javnosti, a redovno na svojim društvenim mrežama deli zanimljivosti iz svog privatnog života.

Naime, Terzićeva često zna da zaigra na kartu seksepila obzirom da odlično izgleda, a sada je objavila fotografiju sa prijateljicom Oljom Radoičić, koja je inače bišva devojka Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske.

Njih dve su jako dobre prijateljice i često osvane njihova zajednička fotografija, a mnogi su saglasni u tome da je bivša Šijanova devojka prava lepotica.

Maša Terzić
foto: Instagram

Podsetimo, sin Božinovske je ostavio Olju nakon tri godina veze zbog sadašnje devojke i majke svog deteta, Bojane Rodić, inače starije sestre Bogdane Rodić, supruge Veljka Ražnatovića.

"Šijanova devojka Olja je odavno primetila da Mirko flertuje sa Bojanom i žalila se prijateljima na njegovo ponašanje. Mirko jednostavno nije mogao da ostane imun na Bojaninu pozitivnu energiju i veselu prirodu, Olja je skroz poludela na Kopu jer je shvatala da Mirko Bojanu stalno traži pogledom u velikom zajedničkom društvu, danju po stazama, a noću po klubovima. Olja i Mirko su se svađali zbog Bojane, a on je uporno ubeđivao da umišlja i da mu se Bogdanina sestra ne sviđa", pričao je svojevremno izvor za domaće medije, što se na kraju ispostavilo kao utemeljene sumnje.

Inače, i pomenuta Olja Radoičić je aktivna na društvenim mrežama, te često na Instagramu, gde je prati skoro 20.000 ljudi, objavljuje svoje fotografije, i tim putem dobija razne komplimente a konto svoje raskošne lepote.

Olja Radoičić
foto: Instagram

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.