OD RIJALITI IGRAČA DO NAUČNIKA!Žarko Stojanović je nekada zagorčavao život Saški Karan,policija ga je izvela i šoua
Foto: Printscreen

niste znali!

OD RIJALITI IGRAČA DO NAUČNIKA!Žarko Stojanović je nekada zagorčavao život Saški Karan,policija ga je izvela i šoua

Evo gde je danas jedan od poznatih blizanaca i čime se bavi, promenio je izgled!

Objavljeno:

Žarko Stojanović, učestvovao je u "Zadruzi" iz koje je pobegao, a ranije je odneo pobedu u "VIP Velikom bratu".

Boravak u zatvorenom prostoru mu je teško pao, tražio je da izađe napolje, a onda je pred kamerama ređao skandal za skandalom. U jednom trenutku njegov sukob sa cimerkom, pevačicom Saškom Karan je eskalirao i gledaoci su bili šokirani scenom koja se odvijala.

Žarko Stojanović
foto: Damir Dervišagić

Žarko je došao na ideju da u jednu posudu naspe balegu iz štale, a zatim je njom polio Sašku od glave do pete. Potom je ona sačekala pogodan momenat u kom je sakupila svu njegovu odeću i bacila je u jezero.

Ovo je izazvao fizički obračun između njih dvoje, Stojanović je dobio nekoliko udaraca, da bi potom polomio sve što mu se našlo pri ruci. Pretili su jedno drugom, a sukob se prekinuo kad je policija ušla u rijaliti i odvela Stojanovića.

Kako je Žarko otkrio on je dobio posao profesora u najstarijoj privatnoj visokoj školi za pejzažnu arhitekturu u Parizu, poznatijoj po skraćeni ESAJ. Reč je o školi koja postoji više od 50 godina i koja ima veliki ugled u Francuskoj i u naučnoj zajednici iz ove oblasti širom sveta.

– Dobio sam posao da predajem o inovacijama u oblasti pejzažne arhitekture - rekao je Žarko jednom prilikom za Espreso.rs.

Inače, u Francuskoj, Žarko je patentirao neke svoje inovacije, a za nekoliko meseci, ekološke bandere koje je Stojanović patentirao, biće postavljene i u Parizu.

Upravo ove inovacije i naučni rad nekadašnje rijaliti bili su razlogi da pomenuta škola angažuje baš njega za predavača.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.