ZAKOPALI RATNE SEKIRE: LUNA ĐOGANI UBEDILA MARKA MILJKOVIĆA DA OPROSTI VAŽNOJ OSOBI U NJENOM ŽIVOTU!
Foto: Instagram printscreen

sve se vraća na staro!

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: LUNA ĐOGANI UBEDILA MARKA MILJKOVIĆA DA OPROSTI VAŽNOJ OSOBI U NJENOM ŽIVOTU!

Ponovo na okupu!

Objavljeno:

Kako su se njihovoj ljubavi protivili mnogi, Luna Đogani je iz svog života udaljila mnoge članove porodice i prijatelje kako bi uživala pored Marka Miljkovića.

Podsećanja radi, majka Anabela Atijas, ali i prijatelj Savo Perović, nisu mogli da veruju da se rijaliti zvezda vratila dizajneru nakon što ju je ostavio uoči finala druge sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", te im nije bilo pravo kada su je ponovo videli u njegovom zagrljaju nakon što su je mesecima tešili i brisali joj suze.

Luna Đogani, Savo Perović
foto: Damir Dervišagić

Luna je, ipak, odabrala ljubav, poručujući svima da u njenom životu nema mesta za one koji ne podržavaju Marka, te tako na proslavama povodom rođenja ćerkice Mije nije bilo moguće videti one kojima Miljković nije drag.

marko miljković, Savo Perović
foto: Prinstcreen

Ipak, Đoganijeva je naposletku uspela da odobrovolji supruga da oprosti njenom najboljem prijatelju Savi, te su se u toku današnjeg dana okupili svi zajedno, prvi put po napuštanju rijalitija.

Njima se pridružio još jedan rijaliti veteran - David Dragojević, te su svi zajedno roštiljali na jednoj planini, iako je to prizor koji je malo ko očekivao da će da vidi posle svega.

Ko zna, možda uskoro na istom mestu vidimo i Miljkovića i Anabelu, što bi, prema sopstvenom priznanju, Lunino srce učinilo "punim i potpuno na mestu"

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.