ULOŽILA ČITAVO BOGATSTVO U SVOJ DOM! Naša manekenka se udala za PALESTINSKOG BIZNISMENA, živi život iz BAJKE!
Foto: Instagram

AUUUU!

ULOŽILA ČITAVO BOGATSTVO U SVOJ DOM! Naša manekenka se udala za PALESTINSKOG BIZNISMENA, živi život iz BAJKE!

Ona je sada otkrila kako je opremila svoj dom.

Objavljeno:

Anika Božić (34) pre desetak godina odselila se iz Srbije, jer se zaljubila u palestinskog biznismena Jusufa Al- Saradža, s kojim se venčala u Atini 2014. godine.

Anika Božić
foto: Printscreen

Sa markantnim bogatašem, infuenserka je dve godine posle sklapanja braka dobila sina Omara, a porodica je konstantno živela na dve adrese - u Parizu, kao i u Egiptu, gde je njihova letnja baza.

anika božić
foto: Instagram

Ona je sada otkrila kako je opremila svoj dom.

- Godinama sakupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera u potrazi za inspiracijom i idealnom formulom za savršen životni prostor. Enterijer se, bar u mom slučaju, konstantno izgrađuje i menja. Detalji su njegov esencijalni deo. Obožavalac sam antikviteta, zato sto svaki od njih već ima priču, život i energiju koju unosi u vaš život. Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.