Najveći smarači estrade: Zvezde koje iskaču iz frižidera, a ni rođeni roditelji ne klikću na njih! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Ko?

Najveći smarači estrade: Zvezde koje iskaču iz frižidera, a ni rođeni roditelji ne klikću na njih! (FOTO)

Postoje jednostavne neke "zvezde" čiji život ili ono što imaju da kažu nikoga ne zanima
Objavljeno: 21:49h

3. Jelena Tomašević

foto: Dragan Kadić

Jedan od najboljih vokala u Srbiji, vrlo duhovita, čak se i krišom udala za jednog od najseksipilnijih srpskih glumaca. I opet jedno veliko ništa.

O čemu god da priča, privatnom životu sa Ivanom, deci, muzici, nikoga ne zanima. Ako nama ne verujete, razmislite kada ste poslednji put kliknuli na neku vest o njoj? Da ne pričamo o šerovanju na Fejs?

4. Sergej Ćetković

foto: Damir Dervišagić

Najbolje balade koje sam ikada čula i privatno slušam jesu od Sergeja Ćetkovića. Veliki čovek i to ne samo aludirajući na njegovu visinu, on ima najveće srce od svih sa estrade.

Uvek pristojan sa novinarima, uvek fino odgovara na pitanja, ma koliko ona glupa bila, on nabaci smešak i oraspoloži sagovornika.

Ipak, sva ta njegova dobra dela i kvalitet u muzici koji pruža, Srbiju ne zanima previše. Po principu, ok slušamo njegovu muziku, ali nas jednostavno ništa drugo ne zanima. Nije to strašno, možda je i bolje tako!

5. Stefan Kapičić

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ubi se čovek da bude ultra popularan, ali ga neće. Nije mu sudbina šta god. Sin je jednog od najpoznatijih jugoslovenskih košarkaša, glumac je sa dobrim stavom i izgledom. Zabavljao se sa super ribama i opet ništa!

Možda, ali samo možda ako bi smuvao recimo Rijanu, pričalo bi se o tome, jedno 3 dana maks, ali sudbinu čovek ne može da menja, pa ni on svoju.

To mu je što mu je!

6. Milan Stanković

foto: Petar Đorđević

Njemu ni veza sa Radom nije pomogla, to što se čitalo o njima, sada iz ove perspektive shvatamo da se čitalo zbog nje, a ne zbog njega.

Svađa se on često sam sa sobom na Fejsu, ali mediji čak i kad to objave nikakve reakcije se ne dese.

Bio je dugo i u žiriju Pinkovih zvezdica, ali nekako nije dobio pažnju koju je trebalo. Bio je i na Eurosongu i jedan od finalista Zvezdi Granda i to je to.

Jedini period njegove ultra popularnosti bio je tokom takmičenja u ZG, kad je još bio mladi dečak pun energije i optimizma, ali u poslednje vreme retko kada možemo da vidimo taj osmeh sa početka pojavljivanja u medijima. Možda je sa Radom umrla i njegova harizma?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.