Postao tata u 48. godini, a onda... Glogovac otkriva kako mu je u ulozi oca od kada je gej!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepo mu je

Postao tata u 48. godini, a onda... Glogovac otkriva kako mu je u ulozi oca od kada je gej!

Legendarni glumac Nebojša Glogovac je pre dvedesetak dana dobio treće dete
Objavljeno: 14:07h

Legendarni glumac Nebojša Glogovac je pre dvedesetak dana dobio treće dete, ali ovog puta sa devojkom Milicom Šćepanović. Kako je izjavio za "Alo!", njemu nije palo teško da se vrati deceniju unazad, kada su njegovi sinovi Gavrilo i Miloš došli na svet. Ovog puta u njegovu porodicu stigla je ćerka Sunčica.

- Osećaj je odličan, svima bih to poželeo - kratko je rekao glumac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dado Đilas

Inače, glumac se pojavio na beogradskoj premijeri filma „Ustav Republike Hrvatske“, u kojem glumi deklarisanog homoseksualca i transvestita.

- Nije mi bilo teško da glumim homoseksualca. Istraživao sam kakve su njihove ljudske vrednosti, šta je u njima dramatično i zanimljivo. Opredeljenost lika kog igram u emotivnom smislu je potpuno sporedna stvar, ali neke druge osobine su mnogo bitnije za ovaj film. Ova uloga je divna i sa radošću sam je prihvatio.

foto: Printscreen/Youtube/mzkalas

Lik je veoma temeljan, zbog čega sam prihvatio da glumim u ovom delu - kaže Glogovac za "Alo!" i dodaje:

- Film je veoma dobar i govori o pravim ljudskim vrednostima. Ne bih ga radio da nije tako. Ovo je zaista jedan dobar ljudski film, koji treba svi da pogledaju. Nadam se da će reakcije biti pozitivne. Nisam imao najtežu scenu, iako volim da ih igram - rekao je glumac, koji privatno uživa u ulozi oca.

Posećanja radi, Nebojšina devojka Milica porodila se 2. oktobra u stanu. Glumčeva ćerka došla je na svet u kadi porodičnog doma. Ovakav porođaj izabrala je Milica, koja inače propagira zdrav način života i jogu kao sastavni deo životnog stila.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.