KAKAV ŠOK! ISAKU ŠABANOVIĆU DEMOLIRAN AUTOMOBIL: Napravljena OZBILJNA ŠTETA, morao je hitno da reaguje, NA METI?
Foto: Youtube

auh!

KAKAV ŠOK! ISAKU ŠABANOVIĆU DEMOLIRAN AUTOMOBIL: Napravljena OZBILJNA ŠTETA, morao je hitno da reaguje, NA METI?

Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspeh, ali to ga ne dotiče mnogo. - istakao je izvor blizak pevaču.

Objavljeno:

Mladi roker Isak Šabanović plasirao se u finale "Zvezda Granda" i osvojio drugo mesto iza Mahira Mulalića. Od njegovog prvog pojavljivanja, Isak je privukao veliku pažnju i pridobio publiku, ali je, izgleda, nekome to zasmetalo pa je odlučio da mu to stavi i do znanja. Šabanović je samo dan posle finala gostovao u jednoj emisiji u Grandovom studiju, a kada je izašao imao je šta da vidi.

Njegov skupoceni automobil bio je izgreban što je pevača zabrinulo. I dok izvor blizak Isaku tvrdi da mladi pevač nema neprijatelje, istina je izgleda malo drugačija s obzirom na to kakva je šteta napravljena na njegovom automobilu.

Isak Šabanović
foto: Privatna arhiva

- Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno - kaže izvor blizak Šabanoviću kom se život preko noći promenio.

- On je od jednog lokalnog pevača u Bijelom Polju postao preko noći zvezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odneti pobedu ili ne, narod ga je već zavoleo, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspeh, ali to ga ne dotiče mnogo.

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.