Vendi, ekspert za Dragu Mašin osula paljbu po pevačici: Ona je mlohava, ljigava, bez stava i poltron!
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

Oštra kao i uvek

Vendi, ekspert za Dragu Mašin osula paljbu po pevačici: Ona je mlohava, ljigava, bez stava i poltron!

Vesna Vukelić Vendi pre pet godina pojavila se u filmu "Draga Mašin u ormaru", u kom je igrala suprugu kralja Aleksandra Obrenovića
Objavljeno:

Nataša Bekvalac igrala je Dragu Mašin novoj predstavi Ljubiše Ristića "Tajna Crne ruke", Vendi smatra kako između se njihova gluma veoma razlikuje i da popularna pevačica i nije bila baš najbolji izbor za ulogu kraljice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Damir Dervišagić

- Razlika između mene i Nataše je u tome što sam ja glumila na filmu, a ona u pozorišnoj predstavi. To je malo drugačije. Ja samo malo bolje upoznata sa biografijom same Drage Mašin. Dragu može da glumi samo neko ko ima neku zrelost u sebi ili neko ko može da to iznese. Sve je to stvar umeća. Ima mnogo profesionalnih glumaca koji ne zaslužuju da budu tu gde jesu - rekla je Vendi i dodala da iako Nataša možda i nije izbor po njenom ukusu da je ipak moglo da bude i gore.

- Nataša fizički zaista ne podseća na Dragu jer je ona bila potpuno drugačija, ali ja znam sigurno ko je osoba koja nikako ne bi mogla da bude Natašina zamena u mjuziklu, a tako se tretira, a to je Bojana Stamenov. Ona nikako ne bi mogla da glumi Dragu Mašin. To je van svake pameti jer je Bojana dijametralno suprotna od Drage. Ona je slaba, mlohava, labilnog karaktera, ljigava, bez stava, poltron i mazohista i uživa u maltretiranju glupih i zlih ljudi. Ona je na toj talasnoj dužini, samo mnogo ispod njih - kazala je, kao i uvek, oštro Vendi.

foto: Zorana Jevtić

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.