SNIMIO JE SPOT U VREME KORONE! Sloba otkriva da li strahuje zbog uspeha pesme!
Sloba Vasić, Foto: Privatna arhiva

samo za naš portal!

SNIMIO JE SPOT U VREME KORONE! Sloba otkriva da li strahuje zbog uspeha pesme!

Ekskuzivno za Espreso.

Objavljeno:

Popularni folk pevač Sloba Vasić juče je na jednom splavu u Beogradu snimio kadrove za svoj novi spot. Reč je o ekranizaciji pesme "Šta sam dužan".

Sloba Vasić
foto: Privatna arhiva

– Pesma je brža, mislim da će zaista biti pun pogodak - rekao je Sloba za naš portal.

Dobio si ćerkicu u vreme epidemije virusa korona. Zbog korone ne nastupaš već više od godinu dana. Je li za tebe sreća u nesreći to što nemaš nastupe, ali sada možeš maksinalno vreme da posvetiš svojoj naslednici, umesto da putuješ na nastupe?

– Naravno, u svemu lošem ima i dobrog. Ovde je kao što reče, korona to loše, a moje dete, moje sunce i moje dobro, najbolje. Živim za nju, od dana kad sam je ugledao i ne mogu opisati koliko sam srećan.

Sloba Vasić
foto: Privatna arhiva

Imaš li strah zbog uspeha pesme? Mnogi pevači su oprezni i izbegavaju da izbacuju nove pesme u vreme korone jer strahuju prvo da li će publika primetiti tu novu pesmu, a drugo je pitanje kako naplatiti tu pesmu ako nemaš nastupe.

– Nemam strah, sada ću ih izbacivati sve više! Imam snimljene i spremne pesme, tako da Bože zdravlja, snimam spot - izdajem. I tako stalno... Moram biti prisutan u svakom smislu, a pesma je najvažnija, bar kada je moj posao u pitanju.

(Espreso / M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.