TVRDILA JE DA JU JE SRPSKI VODITELJ PRETUKAO, A ONDA POTPUNO NESTALA: Danas izgleda savršeno, SVAKI DEO NA MESTU!
Foto: Marina Lopičić

VEŽBANJE JOJ SE ISPLATILO!

TVRDILA JE DA JU JE SRPSKI VODITELJ PRETUKAO, A ONDA POTPUNO NESTALA: Danas izgleda savršeno, SVAKI DEO NA MESTU!

Nakon drame sa voditeljom povukla se iz medija.

Objavljeno:

Javnost je za Ana Mariju Žujović saznala u trenutku kada je nekadašnji voditelj Vlada Stanojević u javnosti objavio da se već nekoliko meseci zabavljaja sa ovom fitnes instruktorkom.

Ana Marija Žujović, Vlada Stanojević
foto: Dragan Kadić

Pre šest godina javnost je mogla da čuje brojne pikanterije iz njihovog ljubavnog života koji je bio propraćen u medijima, ali svi su ostali šokirani kada je jednog jutra Ana Marija na "Fejsbuk" profilu postavila fotografiju sa masnicom ispod oka, gde je tvrdila da je povredu zadobila od voditelja koji je tada bio na vrhuncu popularnosti.

Pripadnici "sedme sile" su danima pisali o detaljima koji su prethodili nasilju, a fitnes instruktorka se posle nekoliko meseci povukla iz javnosti i nastavila da se bavi svojim zanimanjem.

Ana Marija danas ne želi da se eksponira u medijima, gotovo da nigde ne možete da vidite kako daje intervjue, a sudeći po njenom nalogu na Instagramu, uspešno se bavi fitnesom, ali isto tako ambasador je jednog poznatog sportskog brenda.

U "žutoj štampi" se poslednji put pisalo o njoj kada se pevačica Teodora Džehverović smuvala sa nekadašnjim košarkašom Ninom Čelebićem budući da je Ana Marija pre nekoliko godina bila u ljubavnoj romansi sa sadašnjim dečkom pevačice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.