BABA-TETKA! Pevačica željno isčekuje dete od sestrića u svojoj porodici, ali bi volela da ima još jedno svoje!
Foto: printscreen

srećna!

BABA-TETKA! Pevačica željno isčekuje dete od sestrića u svojoj porodici, ali bi volela da ima još jedno svoje!

Pevačica ne krije sreću zbog novonastale porodične situacije

Objavljeno:

U porodicu Šaulić nedavno su stigle najlepše vesti. Naime, sin Ildine rođene sestre, Luka Adžić, u nedelju je podelio da će za par meseci postati otac, a pevačica narodne muzike je u svojoj izjavi istakla da će postati “baba-tetka”.

Ona je iskazala svoje iznenađenje i prokomentarisala vesti o dolasku prinove.

“Ja sam već tetka, ali ću biti baba-tetka. Vrlo sam iznenađena i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama. Izuzetno se radujem zbog njega i Aleksandre, i Bože zdravlja da dobijemo jednu devojčicu”, rekla je pevačica i dodala: “To je sve divno, mi priželjkujemo neke stvari, ali mislim da to Bog odlučuje. Ja sam blagoslovena svojom devojčicom, ali ako bude još prilike vrlo rado bih volela da imam još dece”.

Ilda Šaulić
foto: Printscreen

Ćerka pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, istakla je i da je njena ćerkica veoma opasna, a tom prilikom je rekla i da će podržati svoju naslednicu ukoliko bude želela da se bavi pevanjem.

“Odlično, opasna je, raste, tatina je, opasna je. Ide na balet, sad je već devojčica. Vrlo je aktivna, ja nisam bila takva kad sam bila mala, bila sam mirna i povučena, a ona ne preza od bilo čega. Ako bude imala želju za pevanjem, ja ću to sigurno podržati. Treba je osluškivati, pa ćemo videti u kom smeru to ide”, rekla je u emisiji “Premijera”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.