Sve što želite da znate o svadbi veka: Svi detalji venčanja Veljka i Ksenije na Kipru od 2 miliona evra! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram/vr_arktigar

Ekskluzivno

Sve što želite da znate o svadbi veka: Svi detalji venčanja Veljka i Ksenije na Kipru od 2 miliona evra! (FOTO)

Gde će biti smešteni gosti i mladenci, gde će svadbena ceremonija biti održana, ko će zabavljati zvanice, ali i kakve su radikalne mere predostrožnosti preduzete
Objavljeno: 11:49h

Crkveno venčanje biće održano u crkvi Svetog Ilije u Aja Napi, kojem će prisustvovati samo mladenci, kumovi i roditelji. Veljka i Kseniju venčaće patrijarh Irinej.

foto: Profimedia

Da veselje prođe bez ijednog paparaca, i mogućnosti da će slike procureti u medije, pobrinuli su se mladenci, tako što su svima dozvolili da prave selfije i kače slike, pa novine neće uspeti da zarade ni dinara od svadbe! Sve će biti dostupno onlajn na Instagramu , kao i lajv uključenje na Fejsu.

Sajovci će u specijalnim čamcima krstariti oko Aja Nape kako bi svatovi imali potpunu privatnost, a biće naoružani puškama i snajperima, dok će za vreme ceremonije Veljka pratiti i pripadnici srpskog PTJ-a, kao i ekipa sa tribina i iz kraja!

foto: Filip Plavčić

Oko ostrva je već opsadno stanje i svi su na svojim pozicijama spremni da sutra i prekosutra budu na visini zadatka.

Inače, osim samog ostrva i deo magistrale biće prohodan isključivo za goste ovog glamuroznog veselja.

Možda Veljko nije ni morao da plati zakup plaže Nisi i dela ostrva, s obzirom na to da je njegova svadba veliki mamac za turiste. Skoro svi koji trenutno borave na Kipru, nisu propustili priliku da odu u Aja Napu i slikaju se na mestu na kome će se Cecin sin oženiti voditeljkom.

foto: Profimedia

- Nismo hteli da propustimo priliku da se slikamo ispred mesta gde će se jedan jedini Veljko Ražnatović venčati - rekli su turisti iz Engleske za Espreso.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.