IVANA PETERS JE DOŽIVELA PRAVU DRAMU, VIŠE NIJE ISTA: Bol je bio NEOPISIVO JAK, onesvestila se u agoniji
Foto: Sonja Spasić

STRAŠNO

IVANA PETERS JE DOŽIVELA PRAVU DRAMU, VIŠE NIJE ISTA: Bol je bio NEOPISIVO JAK, onesvestila se u agoniji

Prošlo je 6 godina

Objavljeno:

Pevačica Ivana Peters pre šest godina preživela je pravu dramu kada je završila u bolnici, gde je ustanovljeno da ima problema sa srcem.

Iako je nastavila sa svojim životom i trudi se da bude pozitivna, Ivana se ove godišnjice uvek seti, a ovog puta je objavila nekoliko fotografija na Instagramu i objavila status.

“Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad više ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi – moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice”, napisala je pevačica.

Petersova je tada imala infarkt, a svojevremeno je ispričala i sve o tom nemilom događaju.

“Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije. Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život”, ispričala je Ivana, piše Kurir.

(Objektiv/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.