Tuđmanova snajka dolazi u BG: Snimila nić, bila u zatvoru, sada peva i zove se Nataša Moskva!
Foto: Print Screen Youtube

Bogata istorija

Tuđmanova snajka dolazi u BG: Snimila nić, bila u zatvoru, sada peva i zove se Nataša Moskva!

Nataša Antolović Ivkošić Tuđman bivša je žena unuka Franje Tuđmana. Ali to je samo početak priče
Objavljeno:

Par je u filmu, isprobao sve uobičajene seksi radnje i položaje, a Igor je Natašu, između ostalog, zalivao šampanjcem, da bi potom po njoj urinirao.

Kada skoro niko nije bio zainteresovan za kupovinu ovog remek-dela. Nataša i Igor uleteli su u stari dobri biznis - prevare. Međutim, Hrvat u ovoj priči nije uspeo da zezne Srbina pa se opekao. Nataša Tuđman, koja se vratila u Zagreb, nakon što je izdržala šestomesečnu kaznu, na koju je zbog prevare i pljačke beogradskog biznismena V.V osuđena zajedno sa Igorom.

Ona sada ima zabranu ulaska u Srbiju, a "ležala" je tih 6 meseci u "Zabeli". Već su je zvali u nekoliko rijalitija, ali ona nije mogla da dođe zbog te zabrane, koja verovali ili ne...ističe sada. Baš u pravo vreme za ulazak na "Farmu" ili "Parove". Ne bismo se iznenadili da je ubrzo vidimo u Beogradu i u domaćim rijalitijima... A vi?

Igor je još uvek u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, a Nataša se od njega rastala i ako su još uvek formalno u braku.

"Želim mu svu sreću. Ja sam zaljubljena u jednog biznismena sa kojim na jesen počinjem da živim. Planiram i da snimim pesmu, a već sam sa Alkom Vuicom snimila jedan spot. Uskoro ću se rešiti prezimena Tuđman i moje umetničko ime biće Nataša Moskva. To je osmislila Alka, jer je Nataša rusko ime - rekla je Nataša pre nekog vremena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.