Šibanja koja su potrela estradu: Ovo su najžešće tuče domaćih zvezda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

brutalno!

Šibanja koja su potrela estradu: Ovo su najžešće tuče domaćih zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Ovo su surove tuče koje su iz korena potresle našu scenu... Br. 3 i 5 su bile najbrutaline, a br. 6 su mnogi i zaboravili!
Objavljeno: 10:26h

5. Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

Pevačice, Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi ozbiljno su zaratile na seoskom imanju u Lisoviću. Markovićevu je posebno iznerviralo to što je, nakon što je napustila rijaliti, Vesna nastavila da je blati, pa joj je pripremila “slatku” osvetu kada je Vendi napuštala farmu.

Zorica je svoju suparnicu sačekala u studiju, pa ju je pred svima ponizila tako što ju je polila vodom. Vendi preko ovoga nije mogla da pređe, zbog čega ju je gađala nameštajem koji je zatekla u studiju. Na svu sreću, pobesnelu Vendi nekako su uspeli da primire članovi obezbeđenja i voditeljka Dušica Jakovljević, dok se Zorica sve vreme smejala zbog toga što je uspela da je izvede iz takta.

Vendi je i ranije bila poznata po fizičkim obračunima, te se potukla sa Jelenom Golubović na snimanju rijalitija “Odavno posvađane”, kada su i opravdale naziv TV emisije.

6. Marina Tadić i Ivica Dragutinović

foto: Story / Luka Šarac

Na jednom poznatom beogradskom splavu 2001. godine fudbaler Ivica Dragutinović proslavljao je rođenje trećeg sina, a pevačica Marina Tadić je uspela da ga toliko iznervira da je fizički nasrnuo na nju.

Ona je, naime, sedela u separeu pored njegovog i sve vreme ga je gađala kockicama leda, kako su svojevremeno pričali izvori koji su se zatekli na licu mesta. Budući da nije imala nameru da prestane, Dragutinović se razbesneo, pa je preskočio separe i fizički nasrnuo na pevačicu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.