Gej parada i(li) fri silikoni! Ovo je novi najveći sukob Cece i JK: Posle ovoga nema dalje - poubijaće se!
Foto: Marina Lopičić, Daktilo, Dragan Kadić

Daj im vlast da vidiš kakve su

Gej parada i(li) fri silikoni! Ovo je novi najveći sukob Cece i JK: Posle ovoga nema dalje - poubijaće se!

Ovo ne pokušavajte sami kod kuće...
Objavljeno: 10:51h

Ceca Ražnatović za predsednika!

Ceca je iskusna žena. Ne samo što je poznavala skoro sve postave političara na vlasti, a čak se i njen pokojni muž kandidovao na izborima u prošlosti. Ona je i poslovna žena koja je bila osuđena za malverzacije u fudbalskom klubu "Obilić" pa je samim tim idealna za političku scenu Srbije.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dakle, šta bi bilo kad bi bilo i Ceca rukovodila našim životima. Za početak bili bi tu neki novi zakoni.

1. Sve žene bi morale da imaju silikone.

foto: Printscreen/Twitter/tits expert

Što u grudima, štu u usnama, što u bilo kom delu tela. Dakle nije da je poželjno, već je obaveza svake žene! Ministarstvo plastične hirurgije radilo bi sufinansiranje damama bez ambicija, posla, kao i domaćicama. Za ovo ministarstvo nadležna bi bila, ko drugi do Anastasija Ražnatović.

2. Amnestirati kriminalce koji se zabavljaju sa pevačicama

foto: Printscreen/Instagram/katarina2789

Svi kriminalci koji se zabavljaju sa pevačicama bili pi oslobođeni zatvora, a oni koji bi tek pravili kriminalna dela ne bi u isti ni otišli. Jer pevačice su zakon...Sudije bi imale manje posla, samim tim i budžet Srbije bi uštedeo koji "muzički dinar".

3. Porez

foto: Zoran Saponjic

Po...Šta? Jedini porez može da bude na nedostatak šunda i kiča. I to bar 40% od zarade!

4. Politika sa drugim zemljama

foto: Giphy

Osim što bismo opet zaratili sa Hrvatskom, imali bismo odlične kontakte sa Putinom jer je opšte poznato da naša "predsednica" obožava Putina. Postoje dobre šanse da bi se za njega i udala. Ipak, postoji još jedan moćan čovek koji bi se borio za našu predsednicu, ili bar njenu pažnju van kancelarije - Donald Tramp. Poznata je njegova ljubav prema obdarenim ženama, taj bi nas držao kao malo vode na dlanu.

foto: Fonet

5. FK Obilić bio bi prvak Srbije

foto: Print Screen Youtube

Sav novac iz budžeta ministarstva za sport bio bi uložen u ovaj klub. Jer kakva Zvezda, kakve gluposti. Za Obilić bi igrao i Ronaldo jer Ceca voli dobre frajere.

6. Narodno pozorište

foto: Facebook / Arkan

"Kakvo je to pozorište koje je samo narodno"? S obzirom da je njen pokojni suprug bio narodski čovek, potpuno je logično da legendarno pozorište ponese ime Željko Ražnatović Arkan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.