Mrka me je zaveo tako što je...Bekuta progovorila o svom mužu, a kako će reagovati kad čuje šta je rekla? (FOTO)
Foto: Public

otvorila dušu

Mrka me je zaveo tako što je...Bekuta progovorila o svom mužu, a kako će reagovati kad čuje šta je rekla? (FOTO)

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike Ana Bekuta otkrila je čime ju je Milutin Mrkonjić osvojio, da li postoje prijateljstva na estradi, ali i kako komentariše psovke u današnjim hit pesmama
Objavljeno:

Ana Bekuta može da se pohvali sa mnoštvom hitova u kojima već godinama uživaju sve generacije. Iako ima pregršt pesama zbog kojih se gotovo svakodnevno druži sa svojom mnogobrojnom publikom, pevačica je istakla da je njen novi album u finalnoj fazi i da postoji mogućnost da ga publika prvi put čuje na velikom solističkom koncertu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Verujem da moja draga publika sa nestrpljenjem očekuje koncert. Album je skoro spreman i može da se desi da njegova promocija bude na samom koncertu. Iako sam mnogo radila protekle sezone, bila sam vredna i po pitanju novog albuma - ističe Ana koja sasvim iskreno govori da na estradi i dalje oseća ljubomoru i sujetu od strane pojedinih kolega.

foto: Kurir

- Laž bi bila kada bih rekla da toga nema, ali umem da "iskuliram" takve talase i da pružim ruku. Surevnjivost je najteža za onoga ko je emituje. Muka je to. Na sreću, ne patim od zavisti i žalim one koji od nje boluju - otkriva Ana. I dok jedni tvrde da na estradi ne mogu postojati prava prijateljstva, Bekuta sa ovom tvrdnjom, ipak, nije saglasna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.