SUZANU MANČIĆ RAZAPELI ŠTO PUTUJE I TROŠI NOVAC U JEKU KORONE! Njoj se smučilo pa im BRUTALNIM REČIMA zapušila usta
Foto: Printskrin: TV Pink

bravo

SUZANU MANČIĆ RAZAPELI ŠTO PUTUJE I TROŠI NOVAC U JEKU KORONE! Njoj se smučilo pa im BRUTALNIM REČIMA zapušila usta

Kako je ovaj njen potez naišao na mnoštvo negativnih komentara, Suzana je svima onima koji je nazivaju neodgovornom poručila...

Objavljeno:

S obzirom na to da su mesecima bili razdvojeni zbog pandemije korona virusa, Suzana Mančić je konačno prelomila da napusti Beograd i uputi se u Atinu kod supruga Simeona Ocomokosa.

- Otputovala sam čim je Grčka otvorila granice, tačnije, čim su se otključali. Jeste problematično putovati u avionu sa toliko ljudi, ali ljubav zove. Ni korona mi ne može ništa kada je ljubav u pitanju. Snimila sam unapred emisije koje treba da se emituju i otišla da uživam jer je ovde mnogo toplije nego u Beogradu - izjavila je voditeljka za Star.

Suzana Mančić
foto: Printscreen Instagram

- Ostaću ovde koliko god budem želela. Ćerke su ostale u Beogradu jer one imaju svoje obaveze i poslove.

Kako je ovaj njen potez naišao na mnoštvo negativnih komentara, Suzana je svima onima koji je nazivaju neodgovornom poručila:

- Ima mnogo loših komentara na moje ponašanje, ali šta hoće ti ljudi od mene. Šta je koga briga što ja putujem i trošim novac. Pa, ne trošim njihov nego svoj i od svog muža. Ej, mene ogovaraju jer kupujem avionske karte i jer se šetkam tamo-vamo. To mora da su neke nesrećne i nezadovoljne žene koje komentarišu po društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.