PEVAČICA U JEZIVOM STRAHU NAKON ZEMLJOTRESA! Ne sme u kuću, svi spavaju u KOMBIJU, dešavaju se HOROR SCENE!
Foto: Twitter printscreen

tragedija

PEVAČICA U JEZIVOM STRAHU NAKON ZEMLJOTRESA! Ne sme u kuću, svi spavaju u KOMBIJU, dešavaju se HOROR SCENE!

Popadali su nam crepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sedim sa detetom i mužem u kombiju

Objavljeno:

Ivana Banfić nakon strašnog zemljotresa koji je pogodio Hrvatsku još uvek sedi u kombiju sa detetom i mužem i ne sme da uđe u kuću.

Pevačica sa porodicom živi u Staroj Drenčini nedaleko od Petrinje koju je danas pogodio razorni zemljotres, ona se oglasila i rekla da su oni dobro ali scene oko njih su jezive:

“Dragi svi koji me pokušavate dobiti na telefon. Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 kilometra od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu… Popadali su nam crepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sedim sa detetom i mužem u kombiju. Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene komšije u autima i gepeku jer hitne pomoći ne stižu doći po sve”, rekla je ona i dodala:

Ivana Banfić
foto: Printscreen Youtube

“Popraviće se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo. Ostaje nam da verujemo da će sve biti dobro.. To je jedino što možemo”, poručila Ivana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.