RIČARD GIR STARE JUGOSLAVIJE OŽENIO TITOVU UNUKU A SADA JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Radim da bih kupio bicikl
Foto: Printscreen Instagram

TEŽAK ŽIVOT

RIČARD GIR STARE JUGOSLAVIJE OŽENIO TITOVU UNUKU A SADA JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Radim da bih kupio bicikl

Bio je poznat po tome što su ga mnogi poredili sa velikim zavodnikom, holivudskim glumcem Ričardom Girom, pa je dobio nadimak “Gir stare Jugoslavije”.

Objavljeno:

Njegov život je bio, malo je reći, uzbudljiv, ali danas je na rubu siromaštva, daleko od stare slave i moći.

U pitanju je Ranko Zidarić, hrvatski pozorišni, TV i filmski glumac, koji danas ima 56 godina.

Sa Sašom Broz, Titovom unukom, bio je u braku 90-ih godina, sa njom je dobio kćerku Saru, a trenutno je u braku sa Ivanom Uhlik, sa kojom je dobio kćerku Zoru.

Nisam bas aktivan al evo moja slika i zelim svim zenama cestitati 8.mart <3

Posted by Ranko Zidarić on Уторак, 08. март 2016.

- Kad se rastaneš, postaneš preoprezan, u naj­ma­­njoj sitnici prepoznaš nešto što ti je pre sprži­lo mozak, trzaš se na negativ­ne zna­kove. Istorija prošlih ljubavi ne da ti na­pred. Kad sam shvatio da mi Ivana odgovara, opustio sam se i počeo da uživam. Prestao sam na papir stavljati pluseve i minuse, pus­tio sam da se nešto dogodi. Ima­li smo Ivana i ja us­po­na i padova u tri i po go­di­ne veze. Jednom smo i pre­kinu­li, no sudbina nas je opet spojila - rekao je on pre više godina za hrvatski magazin "Story".

On je devedesetih godina diplomirao u Zagrebu na Akademiji Dramskih umetnosti i postao je član dramoskog pozorišta Gavela.

Danas radi kao samostalni glumac i ne voli da govori javno, te izbegava intervjue. U svom glumačkom opusu ima više od pedeset uloga, a debitantska mu je bila u filmu “Haloa: Praznik k....”, zajedno sa glumicom Nedom Arnerić.

Danas je daleko od svetskog glamura i hrvatski mediji pišu da jedva sastavlja kraj s krajem.

- Ja ovde ne mogu biti ni Ranko Zidarić, a kamoli Ričard Gir. Radim par serija i crtaća da sebi mogu kupiti novi bicikl, dok ovi u Holivudu od honorara sebi naprave tvrđavu – kazao je Ranko o glumcima u Hrvatskoj.

Za sebe je jednom rekao da se smatra luzerom.

- Sebe stalno tretiram kao nekog luzera, imam velike oči, a male ruke. Živim u svom prostoru mašte i zato se i bavim glumom jer sam stalno u nekon polusnu i to mi se sviđa.

Aleksandra Saša Broz je od 1994. do 2006. bila u braku sa glumcem Rankom Zidarićem (55) sa kojim ima ćerku Saru Zidarić.

foto: Printscreen Instagram

Sara Zidarić (26) bavi se slikarstvom. Kako je rekla 2019. za hrvatsku "Gloriju" , jedina turbulencija u njenom detinjstvu bila je selidba u Pulu zbog razvoda roditelja.

O svojim roditeljima i Titu je rekla:

- Iskreno uopšte ne razmišljam o tim stvarima, zaboravim činjenicu da su poznati jer gledam na njih kao na svoje roditelje. Oni su mi uvek bili najveći pokretač u životu za stvari koje volim da radim i obrnuto. Srećna sam što sam deo baš svoje porodice, što imam takve roditelje i beskrajno sam im zahvalna na svemu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.