ZLATA PETROVIĆ IZBEGLA SMRT! Nije se dobro osećala i uradila OVO! Šok ispovest!
Zlata Petrović, Foto: Damir Dervišagić

izbegla tragediju

ZLATA PETROVIĆ IZBEGLA SMRT! Nije se dobro osećala i uradila OVO! Šok ispovest!

Iako su mnogi stambeno obezbeđeni i na svojim bankovnim računima imaju određenu svotu novca mnogi su dolazili u neprijatne situacije tokom nastupa

Objavljeno:

Pevačica Zlata Petrović ispekla je zanat na privatnim veseljima po celom svetu. Kada se sa 16 godina latila mikrofona, folkerka je prošla sito i rešeto u svom poslu, i danas je, kako kaže, zahvalna na tome.

foto: Printscreen Instagram

Najviše novca kući je odnela upravo sa svadbi i ispraćaja, gde je pored svog sigurnog honorara, po tezgi zarađivala i do desetak hiljada evra. S druge strane, kako ona kaže, na estradi nije uvek med i mleko. Iako su mnogi stambeno obezbeđeni i na svojim bankovnim računima imaju određenu svotu novca za crne dane, mnogi su dolazili u neprijatne situacije tokom nastupa.

foto: Nemanja Nikolić

Tako je Zlatu Petrović jedna proslava mogla koštati života. Folkerka je u razgovoru za jedan portal otkrila kako je izbegla tragediju na svadbi na kojoj su pevali Verica Šerifović i pokojni Šaban Šaulić.

Trebalo je da pevam na jednom veselju sa pokojnim Šabanom i Vericom. Nisam se nešto dobro osećala i nisam otišla. Nešto mi je govorilo "Zlato, ne idi". Čujem sutradan da je došlo do neke pucnjave, da je bio haos. Ja ne znam šta se desilo i kako je došlo do toga, ali Šaban i Verka su se jako uplašili. Mogli su svi da izginu tamo. Sam me je Bog spasio jer sam ja po prirodi malo plašljivija i ne volim takve stvari - prisetila se pevačica Zlata Petrović u razgovoru za Nova.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.