DANAS JE GODIŠNJICA SMRTI DONE ARES! Ove reči je POSLEDNJE rekla!
Foto: Printscreen Instagram

tuga

DANAS JE GODIŠNJICA SMRTI DONE ARES! Ove reči je POSLEDNJE rekla!

Svoju poslednju objavu na Instagramu, gde je bila veoma aktivna, postavila je 27. septembra, a samo pet dana kasnije je preminula. Ona je objavila jednu od svojih fotografija uz kratku poruku

Objavljeno:

Na današnji dan, pre tri godine, region je potresla vest da je pevačica Dona Ares izgubila bitku sa opakom bolešću. Vlasnica hitova "To mi nije trebalo", "Ubila me tvoja nevjera" i drugih borila se tri godine sa rakom pluća, a tokom tog perioda nije želela da ćuti i bude sama, već je svoje iskustvo delila sa velikim brojem ljudi koji ju je pratio.

foto: printscreen

Dona je imala samo 41. godinu kada je preminula, a rak joj se vraćao dva puta. No, ona je sve vreme bila pozitivna i sa svojim fanovima delila dane borbe. Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za lečenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila. Napisala je i knjigu "Soba za nikoga" koja je bila njena ispovest inspirisana borbom protiv teške bolesti, koja je promovisana 2015. godine. U knjizi govori o svom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobede.

Svoju poslednju objavu na Instagramu, gde je bila veoma aktivna, postavila je 27. septembra, a samo pet dana kasnije je preminula. Ona je objavila jednu od svojih fotografija uz kratku poruku.

Voli vas vaša Donna Ares! - glasila je pevačicina poslednja poruka svima koji su je voleli.

foto: Printscreen/Instagram/donnaares

KO JE BILA DONA ARES?

Dona Ares je rođena 1. januara 1977. godine u Bihaću. Odrasla je u muzičkoj porodici, njen otac je svirao gitaru, majka klavir, ali je i pevala. Završila je nižu i srednju muzičku školu i umetničku školu u Bihaću. Prvi javni nastupa imala je na "Dori" 1977. gofine, sa pesmom "Zadnja noć". U Bosni u Hercegovini je postala popularna kada je objavila pesmu "Kazna", a prvi album je ugledao svetlost dana 1998. godine i naišao je na odličan odziv publike. Od tada je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom i snimila je bezbroj vanvremenskih hitova.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.