Anastasija, izvini: Ovo je najveća rođendanska žurka u Srbiji ove godine! (FOTO)
Foto: Promo

Zezzanjeeeee!

Anastasija, izvini: Ovo je najveća rođendanska žurka u Srbiji ove godine! (FOTO)

Bez dileme, ovo će veći rođendanski parti od Anastasijinog!
Objavljeno:

Još samo osam dana nas deli od najveće rođendanske žurke ove godine.

U pitanje je deseto izdanje Lovefesta, koje će od 4. do 6. avgusta biti održano u Vrnjačkoj Banji.

Festivalska lokacija se uveliko priprema, a prema rečima organizatora gradi se najspektakularnije izdanje Lovefesta do sada. Osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Festival ljubavi gotovo rasprodat

Za jubilarno izdanje Lovefesta vlada do sada najveće interesovanje, a do početka festival će biti rasprodat. Promotivna cena karte od 25 EUR važi samo još danas, a već od srede 27. jula cena karte za sva tri festivalska dana biće 32 EUR. I dalje nije kasno da okupite ekipu najboljih prijatelja i zajedno uštedite, jer pri kupovini tri karte za festival četvrta ulaznica je besplatna, a karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

foto: Promo

Hoteli rasprodati, još samo 20 mesta u Lovefest kampu

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u Heineken Lovefest kampu ljubavi je ostalo još samo 20 mesta. Ako još uvek niste obezbedili smeštaj, a volite prirodu, Lovefest kamp je pravo mesto za vas. Poručite ulaznicu po ceni od 15 evra i doživite festival na drugačiji način. Kamp će za sve posetioce biti otvoren 3. avgusta od podneva, a zatvoriće se u 7. avgusta kada poslednji kamper napusti kamp ljubavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.