CECIN FRIZER SE PRVI ZARAZIO PA IM PRENEO VIRUS! Sada se oseća loše, bole ga mišići i ima temperaturu!
Foto: Printscreen/ Adriamedia TV

au

CECIN FRIZER SE PRVI ZARAZIO PA IM PRENEO VIRUS! Sada se oseća loše, bole ga mišići i ima temperaturu!

Prva ključna proslava održana je u sredu, 3. juna, povodom rođenja unuka Svetlane Cece Ražnatović

Objavljeno: 18:21h

U proteklih nedelju dana održane su dve velike VIP zabave na kojima su se okupile mnoge domaće javne ličnosti. Te dve žurke su, po svemu sudeći, bile žarište korona virusa.

foto: Printscreen/ Adriamedia TV

Ceca i Veljko Ražnatović, domaćini jedne od tih zabava, pozitivni su na koronu, što su oboje danas potvrdili. Pozitivan na kovid je i Stevan Radivojević, Cecin saradnik i frizer mnogih estradnih dama, koji je proteklih dana bio na obe žurke, a i u kontaktu sa mnogim javnim ličnostima, nesvestan da je u sebi nosio virus.

U sredu žurka, u subotu na Infektivnu

Prva ključna proslava održana je u sredu, 3. juna, povodom rođenja unuka Svetlane Cece Ražnatović. U njenoj vili na Dedinju okupio se veliki broj slavnih, među kojima i voditeljka Dušica Jakovljević i frizer Radivojević.

foto: printscreen

Dušica je već za vikend primljena na Infektivnu kliniku zbog sumnje na korona virus, posle čega se veliki broj zvanica sa pomenute proslave testirao. U ponedeljak, 8. juna, voditeljka je izašla iz bolnice, a u medijima je osvanula vest da je zaražena korona virusom. Vest koju ona sve do sada nije ni potvrdila, ni demantovala.

Druga proslava, rođendan pevačice Mie Borisavljević, održana je u ponedeljak, 8. juna. I na ovoj zabavi je takođe bio frizer Radivojević.

- Jako mi je žao zbog Mie, ali ja nisam znao da imam koronu na njenoj proslavi. Pozdravio sam se sa ljudima koje poznajem, kao i uvek - kaže Radivojević.

Radivojević je već narednog dana, u utorak 9. juna, objavio da je pozitivan na kovid-19.

- Zvali su me bukvalno svi. Telefon mi zvoni kao lud! Nema prostora senzaciji. Samo sam apelovao da se testiraju ljudi koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom - kaže Radivojević.

foto: printscreen

Stevan Radivojević za "Blic" kaže da se sada oseća malaksalo i umorno.

- Bole me mišići i imam blagu temperaturu... Nadam se da ću biti ok i verujem u to. Probudio sam se u utorak ujutru sa blagom temperaturom i rešio da se testiram - kaže Radivojević.

Radivojević kaže da ne želi da razmišlja o tome ko mu je preneo korona virus, da to nije bitno i da ne želi nikog da okrivljuje.

- Bitno je da se čuvamo, testiramo i ponašamo se u skladu sa novonastalom situacijom. Čuo sam za Dušicu i nadam se da je dobro - kaže Stevan Radivojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.