Sećate li se Kristijana Golubovića? Znate li gde se sad nalazi i šta se s njim zbiva?
Foto: Zorana Jevtić

sređuje ćeliju i slika

Sećate li se Kristijana Golubovića? Znate li gde se sad nalazi i šta se s njim zbiva?

Nepune tri decenije kasnije Kristijan se zbog prodaje heroina nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u "Zabeli"
Objavljeno:

Aleksandar Kristijan Golubović (46), jedan od malobrojnih preživelih likova iz kultnog filma „Vidimo se u čitulji“, svoje prvo krivično delo počinio je još daleke 1987. godine, kada je u kafani u Boleču pepeljarom pretukao jednog gosta.

Kristijan pokušao da se ubije u zatvoru? Žestoki momak u depresiji! (FOTO)

Nepune tri decenije kasnije Kristijan se zbog prodaje heroina nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u "Zabeli", odakle je ekskluzivno za "Alo!" ispričao o svom učešću u rijalitiju "Farma", o odnosu sa Stanijom i Balerinom, zatvorskim danima, pokajanju... Na početku razgovora opisao nam je kako provodi dane...

Kristijan je u zatvoru primio paket, ali od koga? Odgovor vas neće mnogo začuditi!

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

- Biološki sat me uvek probudi oko 6.30. Perfektno sredim posteljinu, a potom i sebe. Doručkujem ili popijem ceđenu pomorandžu. Propratim jutarnje vesti. Zavisno od šetnje planiram crtanje, pisanje ili čitanje. Nakon ručka očistim sobu od prašine i sredim kupatilo. Odmor iskoristim da gledam TV i malo dremnem, a šetnju da igram fudbal ili basket. Posle toga se tuširam omiljenom, hladnom vodom. Uveče čitam ili gledam neki kviz na TV-u. Do ponoći legnem i uz obaveznu molitvu utonem u san.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.